Tak Julia og den gamle skole....

mandag den 30. januar 2012


Jeg/Vi vandt denne skønne give away i julen hos Julia og har ikke fået lavet et indlæg før nu. Men de skønne klodser vækker allerede glæde herhjemme både hos Alba, Noah og mig. De blev brugt til Albas barnedåb til tekst på bordene og Noah som I kan se leger også med dem. 


Igen Tak Julia - det var en skøn give away at vinde:0)
Klodserne er fra den gamle skole og kan købes her 
Hav en dejlig dag:)

6 kommentarer :

 1. Dem har jeg også funderet lidt over at købe til min prinsesse (som også hedder Alba - sjovt som man pludselig støder på det navn alle vegne - specielt fordi vi ikke gav hende det hverken på grund af navnebøger eller andet, men fordi min mands ynglingsskuespillerinde er Jessica Alba, og så voksede det sig bare ind på livet af mig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var sjovt:) jeg er ikke stødt på den endnu hos andre - men det bliver spændende at se når hun starter i vuggestue eller børnehave om der er andre:) vidste du det begynder solopgang på Italiensk?

   Slet
 2. Dejligt I er glade for dem. De er også bare så lækre!

  SvarSlet
 3. Dem har jeg også kigget på adskillige gange. Elsker de sager de har på hjemmesiden!! Da jeg så dine blev jeg mindet om dem igen, så tænkte jeg:"Nej NU skal det være!!!" og så fik jeg ellers en lang næse:-( De er først på hylderne igen i marts-øv øv.. så må jeg huske det til den tid:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor træls.... ja du må huske det til marts så:)

   Slet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |