Et lille pip herfra...

mandag den 23. januar 2012
Så er jeg lidt tilbage igen.... tror da vist jeg havde brug for en lille blogpause og måske der kommer lidt mindre indlæg fra mig i fremtiden. Lysten eller tiden er der bare ikke rigtigt og måske man skal holde en ordentlig pause - jeg ved det ikke..... nå men et lille pip herfra alligevel, hvis I stadig er der:)


I går havde vi barnedåb for lille Alba - hun bliver 5 måneder her om lidt og syntes egentlig det var en dejlig "alder" at have med til kirken og festen i forhold til da Noah blev døbt lige med 3 måneder i rygsækken:)
Her er nogle af Albas gaver og som I kan se så har hun fået sig en lille abe ligesom sin mor. Jeg tror hun bliver glad for den i mange mange år, når hun bliver større.
Men nogle lækre gaver og en dejlig dag sammen med familie og venner og hold da op denne gang var der fuld hus med en masse børn og det kunne mærkes.... sikke en larm:0) men Noah nyd det og han er vist en værre festabe:)
Håber alle har det godt ude i blogland og beklager jeg er langsom om at besvare mails... det gør jeg om lidt:)
Ellers rigtig dejlig aften med The Mentalist;0)

15 kommentarer :

 1. Dejligt med et lille pip fra dig, godt at du har det godt. Sikke smuk den lille Alba er :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne:) Tak Anne - ja jeg er jo helt forelsket i hende, men det er alle forældre jo i deres børn:)

   Slet
 2. Tilslutter mig Anne, altid dejligt at høre fra dig... Vi er her endnu :-) Og kigger dagligt forbi :-)

  stort tillykke med din smukke pige i søndags, lyder som en skønne dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Louise:) dejligt at høre og håber alt vel hjemme hos jer:)
   Kram

   Slet
 3. Selvfølgelig er vi her :)
  Håber du bruger tiden på at hygge igennem med Alba-pigen, det lyder det til!
  Sikke nogle fine gaver hun har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hygger rigtig med mange gå ture og hygge med veninderne:) men det gør du også kan jeg forstå:)
   Ja det var skønne gaver:)

   Slet
 4. Tillykke med dåben :) Sådan en abe fik min dreng også og jeg glæder mig over, at han vil kunne have den altid.
  Det er fint, at holde en pause når den er tiltrængt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Ja lige præcis - det er jo en som kan følge dem altid - tror dog jeg beholder/passer på den når hun bliver lidt større og måske bliver en vildbasse... synd hvis den nu gik i stykker:)

   Slet
 5. Er her selvfølgelig stadig, har tænkt på hvordan det mon stod til. Ved lige præcis hvad du mener med overskud og 2 børn!! ;-)
  Stort tillykke med Alba!
  Kh Julie
  Ps har svaret på indlægget hos mig...

  SvarSlet
 6. Tillykke med hende! Vi holdt også dåb i går.
  Dejlige billeder! Hun er godt nok nuttet!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde:)
   Håber også I havde en dejlig dag:)

   Slet
 7. Tillykke med hende, håber I havde en dejlig dag. Og sikke en fin dåbskjole. Vi har netop fundet min gamle dåbskjole frem, som skal gøres fin til vores lille baby ankommer og skal bruge den. Den er blevet brugt på skift i familien igennem de sidste 30 år. Kh. MetteSofie

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |