Lidt hyggeproduktion....

fredag den 9. december 2011Der er så mange som har skrevet med de julevedhæng som jeg har lavet og spurgte om jeg ikke ville lave nogle til dem. Så nu har jeg lavet en stor potion som er blevet lagt på min hjemmeside.
Hvis det har interesse så tryk her

Det har nu været meget hyggeligt at sidde og lave med Noah og Christian. Tænker også de kan blive solgt næste år hvis det er:)


Elefanterne som jeg efterhånden er ved at blive færdige med - det hele går i slow herhjemme, men jeg får da nået lidt og mangler KUN øjnene....

Kan I alle sammen have en dejlig weekend:)
Her skal den nydes i med hinanden og det trænger Noah og vi nadre også til:)

4 kommentarer :

 1. Hold da op, hvor er der mange og så flotte de er :) Kan godt forstå, at folk har spurgt til dem!

  KH Anna

  SvarSlet
 2. God week-end til dig også.
  helle.

  SvarSlet
 3. ihhhh ja, de er SÅ SMUKKE... ELSKER MINE :-)

  Har helt lyst til at købe et helt stativ.....

  SvarSlet
 4. De er bare s seje Vicki. Vil du fortælle hvilke stempler du bruger til at trykke med. Nu har jeg efterhmden set mange bruge dem, men ikke luret hvor man Lan købe dem endnu. Kunne godt tænke mig at afprøve dem på selvhærdende ler.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |