16.12.2011

mandag den 19. december 2011


For et år siden tog jeg en graviditets test og fandt ud af at der nok var en lille en på vej - vi stod og var på vej ud af døren, da manden havde fødselsdag . Jeg havde det på fornemmelsen eller tror jeg kunne mærke på min krop at jeg måske var gravid. Så jeg måtte lige tage en prøve og det var jo bedste om morgen eller... men  stregen på prøven var ikke helt klart, så vi vidste ikke helt om jeg var eller ej - men der var ingen tvivl.

For et år senere sidder vores guldklumpe på fars skød på vej til byen for at fejre hans fødselsdag. Det har vi gjort altid når vi har  haft fødselsdag - det er helt blevet en tradition at tage fri og holde den med hinanden og det vil vi så vidt muligt prøve at holde fast ved.

Lige et kort øjeblik hvor Noah sad stille og jeg kiggede op til Christian og Alba slog det mig at vi sad det samme sted sidste år med hende i maven uden at vide hvor dejligt det ville være at være mor igen. Tænk at man kan rumme så meget kærlighed til de 2 børn, men som min mor sagde selvfølgelig kan du det Vicki... jeg var SÅ bange for at Noah vil miste noget fra os, men nej han får jo masser af kærlighed og ja opmærksomheden må han jo dele nu, men det er jo en god ting i livet at lære.
Han elsker jo sin lillesøster og er så stolt af at vise hende frem når vi er ude.

"Kom se... se hvad Noah har"  snart 3 år gammel og den sætning glemmer jeg aldrig:)

Det er en helt specielt følelse at blive mor og senere se sine børn vokse op - det kan ikke beskrives og heldigvis:)

2 kommentarer :

 1. Sikke en dejlig skrivelse! Ja, de følelser omat blive mor til nr to, er du bestemt ikke ene om at have haft!
  Skøn tradition I har, håber I får en hyggelig dag

  SvarSlet
 2. Hej Vicki.
  Jeg har stadig kun en enkelt guldklump på 17 måneder og når jeg forestiller mig at vi engang skal have nummer 2 - så har jeg præcist de samme tanker som du har haft. Måske det er meget naturligt?
  Jeg glæder mig hver dag over min dejlige datter og priser mig lykkelig over at jeg var så heldig at få hende - børn er den største gave her i livet!
  Jeg er nødt til at spørge dig hvad det er for en body elelr bluse din lille Alba har på? Den er da bare SÅ sød med de røde hjerter..

  Kh Michelle.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |