Nyt kapitel

lørdag den 5. november 2011

Denne weekend er lidt blandet for mig - min kæreste havde sin sidste kamp idag og det føles for mig lidt trist. I de 9 år vi har kendt hinanden har han spillet fodbold på høj plan og det er jo en del af ham, men pt er det slut. Orker ikke weekender alene længere med 2 små børn og træning i hverdagen + hans fuldtids job.
Så denne weekend vinker vi farvel til et afsnit i vores liv som har fyldt meget og åbner det næste. 
Så er det Noahs tur og han skal til at gå til et eller andet og det glæder jeg mig til. Han elsker at være sammen med andre børn og se hans ansigt i en eller andet aktivitet, det bliver skønt:)

Ny Eslau vase til min begyndende samling og så i lilla. Skal ud de næste dage og finde grene til mange af mine vaser:)

Jep jeg hopper/starter med at sy nogle bukser til lille pigen og så må jeg se om det var det eller jeg har mod på mere.... vi må se:)

9 kommentarer :

 1. Åh ja... der er ikke noget som fodbold, som stjæler tiden fra familielivet. Min mand begyndte også på "old boys" da det ikke kunne hænge sammen med en syg dreng og to fuldtidsjob.

  Men - han har brug for at røre sig, så nu træner han til en maraton om aftenen og cykler om sommeren og så old-boysholdet... ja ja - det er jo ikke fritidsint. manden mangler ;)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Her har manden måtte lade trænergerningen ligge lidt, for det kan bare ikke lade sig gøre med tre små børn i huset. Godt nok ikke på professionelt plan, men kan alligevel godt følge dig:-)

  SvarSlet
 3. Kan kun melde mig til koret:)

  Min kæreste surfede en del inden elias kom til verden.... Nu samler alle brædderne støv;) men så længe at de forene sig med det er det jo ikke nødvendigvis en dårlig ting.

  Nye kapitler er nogen gange rigtig gode:)

  Tænkte på hvilket mønster du bruger til bukserne?

  God week-end

  Kh
  Kathrine

  SvarSlet
 4. Kære du

  Det her har vi to jo vendt på kryds og på tværs, og lige netop idag, havde også Jesper den sidste kamp. Han er i skrivende stund til noget afslutning der omme..... Det blir mærkeligt for ham, og også lidt for mig.... Men det blir også helt vildt dejligt at vide, at vi nu er 2 om at passe børnene alle dage og weekender. Det blir bare helt fantastisk.... Så må vi se på det igen når børnene er lidt mere selvkørende... Der findes jo old boys:-)

  Rigtig skøn weekend til jer

  Klem

  SvarSlet
 5. Åh, her kjenner jeg meg igjen;) Mannen min drev med profesjonell fotball fram til desember i fjor. 'Heldigvis' var dette hans fulltidsjobb, slik at han iallfall hadde kveldene fri. Og jeg ga klar beskjed om at det ikke var aktuelt å begynne med fotball i en lavere divisjon etterpå;) Da må de jo trene på kveldstid ETTER sin vanlige jobb, og da ville vi jo aldri sett ham. Jeg hadde sett fram til hver weekend sammen, men hva tror du han gjorde etter at fotballen var over? Joda, meldte seg på Birkebeinerrennet, og rittet, og -løpet! Ski, sykling og løping i løpet av 7-8 måneder krever en del trening, så da ble det lange skiturer og sykkelturer i weekendene istedenfor! Ja ja, noe måtte han jo finne på også;)
  Ønsker dere en fin lørdagskveld, og håper dere koser dere med mer tid sammen:)
  Klem fra Borghild:)

  SvarSlet
 6. Håber i bliver glade for rytmen i jeres nye kapitel af livet :-)
  Dejligt med grene i fine vaser. Er i øvrigt spændt på resultatet af de der posebukser. Vil gerne selv kunne...
  God søndag.
  Kh. Liv

  SvarSlet
 7. Det lyder som en dejlig start på et nyt kapitel. Min kæreste spillede i mange år ishockey på eliten. Jeg vil sige efter han selv valgte at stoppe, startede et helt nyt liv. Glæd Jer : )

  SvarSlet
 8. Håber I bliver glade for det. Ellers kan han vel vende tilbage til det igen. Flotte billeder :-)

  SvarSlet
 9. Tusinde tak for jeres kommentarer:) det bekræfter mig i at det er ganske normalt at der kommer nye kapitler til og det er en naturlig ting efter der er blevet mere at se til.
  Igen tak for jeres kommentarer:)
  Rigtig dejlig uge alle sammen

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |