Hygge

onsdag den 9. november 2011

Så har Noah og jeg været lidt kreative eller har prøvet at være det. Han er jo ikke helt stor endnu til cernit, men tænker han få fantasien igang. Så længe vi hygger os med det så er det jo dejligt:)
Resultatet kommer på billeder en anden dag, men det er mening det skal bruges til jul.....Så er stoffet fundet og købt til de bukser jeg engang skal lave - elsker stjerner og lilla så stoffet er perfekt. Lige nu har jeg vist lidt for mange projekter rundt omkring i hjemmet - er selvfølgelig igang med et babysæt til lille pigen. En stor ordre til Grækenland er ved at være slut og en masse elefanter er på vej plus jeg er ved at lave lidt til jul. Så mine hænder er da vist helt fyldt med en masse ting og nyder det:)


Albas kommende nye sengetøj til baby dynen - kunne ikke lade være...


Hav en dejlig dag alle sammen:)

10 kommentarer :

 1. Det ser da godt nok rigtig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Det ser jo helt vildt hyggeligt ud. Og glæder mig til at se hvad i har lavet. Fine farver til det nye sengetøj.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Ihh det ser hyggeligt ud der hjemme hos jer... Har du Noah hjemme i disse dage?? Hvor hyggeligt, og hvor overskudsagtigt faktisk... Jeg tror da nok lige at energien er kommet tilbage til dig...

  Det er rigtigt ik, i løbet af et par måneder, så indfinder rytme og hverdagen sig bare helt automatisk. Pludselig er det bare som om, at lille Alba altid har været der:-)

  Lækker dyne... igen, jeg MÅ eje det i starten af det nye år :-)

  KRAM

  SvarSlet
 4. Danagonia : Det er det også bare - dejligt han er blevet det større så han gider hygge med sin mor:)

  frkmus.dk : Det er også bare så hyggeligt:)glæder mig til at få lavet det sengetøj:)

  Louise : Ja det er bare hygge:) nej han ryger stadig afsted til sin dagplejemor - han bliver afleveret sent og hentet tidligt. Så hygger vi om morgenen og eftermiddag med alt muligt.

  Jo energien er der - Alba sover også igennem nu så deter fantastisk:) og jo skønt der kommer en rytme og en hverdag for os alle:)
  Louise tusinde tak for "snakken" tidligere:)

  God aften alle sammen:)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud! Det er bare så herligt når de træder ind i "kreaalderen", herhjemme skal der bages småkager til alle i hele familien som gaver. Det der med at trykke udstikkere ned i dej håber jeg er et hit hos en 2-årig.
  Og sikke et overskud med to små krudtugler, det ser ud til at blive noget lækkert sengetøj!

  SvarSlet
 6. Så hyggelig med slike aktiviteter sammen. :)

  SvarSlet
 7. Ih hvor ser det hyggeligt ud.. Glæder mig til jeg en dag skal sidde med min (kommende) søn og være kreativ.. Håber da han arver lidt af sin mors kreative gener :D

  Må altså lige fortælle hvor smask forelsket jeg er i dit patchwork sengetøj.. De grønne/blå du har solgt inde på din shop. Ville ønske jeg havde pengene til det, men desværre ikke lige nu.. Muligvis jeg vender tilbage en dag, tror ikke jeg kan modstå fristelsen, hvis jeg pludselig har pengene i overskud! Kæresten synes vi har sengetøj nok ;)

  Mvh. Henriette
  http://www.dottie.dk

  SvarSlet
 8. Var nødt til li at give dig en kommentar med på vejen, da jeg så I sad og hyggede med cernit. :)

  Cernit er et fantastisk materiale. det sætter virkelig fantasien i gang. Jeg kan huske at jeg som barn fik to pakker af min mor. jeg valgte farvene gul og lilla, og formåede alligevel at lave alle dyrene fra zoologisk have, i minitura-udgaver..

  I SFO'en hvor jeg arbejder er det for tiden meget populært at lave perler af det lækre materiale..

  Tak for minderne.. :)

  SvarSlet
 9. Ligner rigtig hyggelige projekter :o)

  Kh Shina

  SvarSlet
 10. Msrtina : Ja det er rigtig dejligt og det bliver vel sjovere og sjovere ik?
  Nyder bare at lave sådan noget med ham, da han ellers kun lege vildt:)
  Og tak:)

  Høytrykk : Ja det er så hyggeligt:)
  Henriette : Tusinde tak - dejligt du kan lide sengetøjet, der er planer om at jeg vil lave nogle flere til shoppen men det bliver nok først efter jul da der bliver rigtig meget at se til.

  Kan godt forstå du glæder dig, det er også hyggeligt. Glæder mig også til Alba kan være med:)


  Little miss Blomgren :
  Selv tak:) ja vil jo gerne have han løsriver sig lidt fra fjernsynet - ikke fordi han sidder der hele tiden, men leger meget med sine biler og vil gerne se Cars eller andet.
  Næste skridt er perler - bare de store, det bliver også hyggeligt:)

  Stina : Ja rigtig hygge hygge:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |