Elefantguld og kommende projekter...

lørdag den 8. oktober 2011Jeg har været så heldig at finde et lilla junior betræk til Alba og jeg elsker lilla i øjeblikket, så det var dejligt. Det var til meget billige penge jeg fandt det og følte helt jeg snyd hende som det blev købt af. Men hun blev tilfreds og det gjorde jeg også:) 
Posten kommer en af dagne med et blå junior betræk til lille manden - så har de et hver og det var lige det jeg ønskede:)

Nu bliver der gået meget med Alba i bæreselen og så står jeg og klipper firkanter til kommende dynebetræk til de små guldklumper og til shoppen. Men hvornår jeg får tid til at sy det ved jeg virkelig ikke... Men ellers er der gang i sættekasserne og havde nogle bestillinger som var på venteliste til jeg var klar igen og det er jeg nu så det males og klippes også:0) Dejligt


Rigtig god weekend:)

6 kommentarer :

 1. Fedt fedt fedt!! De lilla elefanter er så fine. Tillykke med dem :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Dejlige stoffer - og god week-end til dig!

  SvarSlet
 3. Jeg har sendt dig en mail om bytte, som du foreslog :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Hvor er du bare über cool...helt nybagt mor og fuld af energi og overskud! Herligt...og det er jo bare så skønne ting du laver, uanset om det er kasser, elefanter, puder eller sengetøj eller 1000 andre ting:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Guld er vidst det helt rigtige ord for både dine elefanter og din store samling.

  Skønne ting der skal kreeres til børnene, glæder mig til at se det :-)

  Altid skønt med indlæg fra dig, man blir så dejlig inspireret af dit smukke hjem.

  Klem

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |