EN vinder..............

tirsdag den 25. oktober 2011


Tusinde tak for den store deltagelse på bloggen og velkommen til nye læsere:o)

Puha der har været rigtig mange lodder og det har taget lidt tid at få styr på alle sammen - men EN vinder skal der jo være og det er SUKKERKNALDEN..................... TILLYKKE hvor er du heldig, at du skal modtage en dejlig pakke med tapet og retro stoffer fra Maria.... hvis du lige sender mig en mail, så sender jeg den videre til Maria.

I forbindelse med kåringen vil der være 25% på alt tapet og stof hos retro-vintage.dk - det er gældende fra d.26 oktober 2011, så hvis du vil købe lidt ind til samlingen så tryk herEndnu engang tak for deltagelse og tak til Maria som har sponsoreret den fantastiske give away:)

4 kommentarer :

 1. WHEEEEEEEH!!!!! Min allerførste vundne give-away! Hvor er det dog fantastisk! Og hvor er jeg dog glad.

  Tuuusind tak.

  Jeg har sendt dig en mail. Og IH hvor jeg glæder mig til det kommer med posten. :D

  SvarSlet
 2. Stort grattis till vinsten!

  //Henrietta

  SvarSlet
 3. Jeg har ellers sendt en e-mail, men har ikke fået svar.. :)

  ellers så skriv til mig: iemartinsen@gmail.com

  Knus her fra.

  SvarSlet
 4. Stort tillykke - det er fine sager, Maria har, så jeg er slet ikke misundelig ;-) Og tak for en fin blog med mange flotte kreationer som jeg følger fast :-)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |