Yndlings fund gennem tiderne....

tirsdag den 27. september 2011


Sidste år gjorde jeg et stort kup - fandt en annonce med 2 smølfehuse - en smølfebåd - nogle af smølferne med udstyr og 32 smølfer til 233,- Det er jeg simpelthen så glad for - sikke et kup idag og børnene kommer til at elske dem for det gjorde jeg.
Det hus på billedet er også et loppefund som jeg søgte efter da jeg har leget MEGET med sådan et som barn så det syntes jeg Noah også skulle have:) Og det pynter jo fint på værelset.Slagbænken er også et loppefund og det pynter pænt på Noahs værelse og han bruger det hver dag. Min plan var dog at male det, men tror bare det forbliver sådan der indtil videre.

Mit elskede tørklæde med argentinske faver er jeg helt tosset med, men jeg er jo også halv indianer:)

Vaserne er også loppefund til dejlige lave priser gennem lang tid og leder stadig efter dem i forskellilge størrelser.

Stolene og bordet er købt for 2 år siden inden Hukit stolene var i høj kurs - så det blev et dejlig kup med de skønne stole.Cathrineholm samlingen er også vokset og er stadig på udkig efter en limegrøn skål - for de er så skønne... Men hvis jeg finder et godt tilbud så kan jeg ikke lade være:)

Kronjyde samlingen er lige mig og passer perfekt ude i vores køkken.


Stoffer ja dem er jeg vilde med - og specielt Graziela og de eftertragtede elefanterne selvfølgelig:)

Mine elskede sandaler som nok snart ikke kan mere - dem har jeg været så glade for og de var et fund på trendsales.
Alle mine yndlingsfund på billeder, det var svært at gå rundt i hjemmet og sortere hvilken nogle som egentlig var mine yndlings fund for jeg er glad for mange af dem - men dem her på billederne er nok mine de bedste.
Hvad er jeres? det kunne være sjovt at se jeres yndlings fund gennem tiderne og I er velkommen til at lægge et link så vil jeg opdatere dem med tiden, så andre kan finde jeres.

Ellers rigtig god dag:)

14 kommentarer :

 1. wow nogen ting du har fået fat i.

  Er godt misundelig på de smølfer og lotus ting.

  Jeg vil da lige gå en tur rundt i lejligheden, og lave et indlæg om mine ting :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er der bare mange super lækre fund der i blandt...

  SvarSlet
 3. Det er nu også de skønneste ting du fremviser. Er især vild med Cathrineholm skålene - suk:)

  SvarSlet
 4. Misundelse er en grim ting - men hold op hvor har du mange lækre loppe-fund :-)

  SvarSlet
 5. Er lidt nysgerrig, hvor lang tid har det taget dig at finde de ting??
  Og hold op hvor er de bare fine, alle sammen faktisk :o)

  SvarSlet
 6. Der findes ikke noget bedre end når ma gør et godt fund!! Og kan se at du har gjort mange af dem:-)

  Elsker din blog. Bliver i godt humør af alle de farvestrålende billeder og bliver enormt inspireret af dig!
  Bare lige lidt ros fra en trofast læser:-)

  Kh Michelle.

  SvarSlet
 7. Suuk Vicki..eeeelsker også smølferne..og kan ikke gå forbi nogle uden at købe..(jeg tror jeg er mere vild med dem end ungerne egentlig er, fnis!)
  Ha en dejlig dag
  KH Mia

  SvarSlet
 8. Smurfene (som det heter på norsk) skulle gjerne ha fått flyttet inn hos oss også.
  Og Cathrineholm samlingen var misunnelsesverdig.
  Og den lille benken var skjønn.
  :)

  SvarSlet
 9. næææææ nogle lækre sager, og som der står oven over. misundelse er en grim ting.... Men lige her, der må man godt være lidt misundelig:-9

  Jeg har selv i gemmerne fundet alle mine smølfer, lige præcis undtagen smølfehuset, det er bare øv bøv pist forsvundet, var totalt ala det her på dit billede.... hvor trist det er væk, det er SÅ fint....

  Smukke billeder Vicki, du bor smukt

  SvarSlet
 10. Jeg havde været super glad, hvis denne samling havde været min:) Så sjovt det må være at have så meget godt!

  Knus Jane

  SvarSlet
 11. Wow, nogle skønheder.
  Og god idé med yndlingsfund - den vil jeg hoppe med på, tror jeg.

  SvarSlet
 12. Natanja : det vil jeg glæde mig til at se:)

  Cs: ja har været heldig:)

  Julia : tak Julia

  Malene : også mig og har lige fået fingerne i en lime grøn:)

  Julie : Ja det har været gode loppefund og er super glad for en:)

  FamileG: det har taget med nogle år - tror jeg:)

  SvarSlet
 13. Michelle : tusinde tak det var da en dejlig kommentar at få:) dejligt du kan lide bloggen og billederne og mest af alt, at jeg kan inspirere andre:)

  Ja det er skønt at gøre gode loppefund:) i love it!
  Tak for kommentaren:)

  Mia : ja det kender jeg godt... Tror også at en masse ting er noget fordi vi kan lide det - Noah ser Pippi og hvorfor gør han det... Fordi hans mor var vild med hende som barn så skulle han da også se det:) men han er så selv fange af det:)

  Louise : ja det var et super kup:) smølfehuset er et som ligner præcis det jeg legede med som barn hos min farmor og farfar. Man kan stadig finde dem derude og fandt dette til 200kr:)

  Og tak Louise:) du bor også dejligt!

  Janne : jo jeg vil da ikke lægge skjul på at jeg elsker mine samlinger og dejligt når man går hjemme nu og kan kigge på det her dag:)


  Ditte : det lyder super så må jeg da lige en tur forbi:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |