Tusinde tak Mia....

tirsdag den 20. september 2011


Jeg har byttet mig til denne skønne kjole til Alba.... Ja hun er lige født og kan først bruge den om et års tid, men indtil da skal den hænge fremme og pynte:)
Det er Mia som har lavet den og jeg er helt vild med hendes sy projekter, så vi er nok ikke færdige med de her byttehandler:) Tusinde tak Mia - den er for skøn!
Min krations tid findes ikke lige pt.... jeg må vente med tålmodighed til der er tid/overskud til at jeg kan begynde at lave noget rigtigt.
Det er lidt af et gedemarked om aftenen - Noah har altid brugt lang tid på at falde i søvn, men nu fylder det lidt mere da Alba er lige sådan. Hun kan ikke falde helt til ro, så man står med 2 trætte børn... Men det er jo heldigvis en periode - lidt hårdt en gang imellem, men hvem har sagt det ville være nemt altid:)

Men nåede at klippe nogle elefanter inden jeg fødte - den ene er nemlig en bestilling, så dem vil jeg lave snart og nogle hagesmække til Noah og hans bedste ven Sofus.  

8 kommentarer :

 1. Hvor er det en fin kjole :-) Hun er dygtigt!!
  Jeg håber den hårde "aften-kamp" snart vender, og overskudet til det kreative vender :-)

  Rigtig god dag

  SvarSlet
 2. Ej hvor en skønne kjole, hvor er den dog fin. Og bestemt ingen skam at ha den hængende som pynt det næste års tid... Den er så lækker :-)

  Og fine elefanter på vej kan jeg se... Nyder selv synes at mine hver eneste dag:-)

  Pøj pøj med natteputning, det er hårdt, I KNOW... Det tager utrolig mange kræfter.

  Kram fra mig

  SvarSlet
 3. Åh hvor jeg kender til det du skriver om...det er det samme her hos os, vi har en kamp hver eneste aften! Og det er sku bare enormt trættende i længden...siden jeg er startet på job igen går ALT min tid (og jeg mener virkelig ALT) med arbejde, børn og familie...der er ikke tid til noget kreativt, end ikke at kommentere hos jer andre, selvom jeg læser med hver eneste dag i min frokostpause:-) Men i dag har jeg endelig tid til at kommentere lidt hos jer...jeg er syg så jeg er hjemme i dag!

  For øvrigt, skøn skøn kjole, den kan jeg godt forstå at du glæder dig til at komme lillepigen i:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Ej hvor er den faktisk. Den kan jeg godt forstå du er glad for. Den er jo super skøn og hvilket noget nostalgisk stof :o)

  SvarSlet
 5. Super duper fin kjole ;) jeg bliver næsten helt misundelig! Jeg ville have elsket at have sådan en da jeg var lille! Det bliver helt sikkert ynglingskjolen - altså den man ikke vil af med, selv om den er alt for lille på et tidspunkt. Sådan havde jeg det med en lilla bluse, da jeg var barn ;)

  SvarSlet
 6. Frk.Munk : ja hun kan bare det der:) håber også snart det vender...
  Hav en god dag:)

  Louise : ja den er for lækker.... Og den pynter så fint:) mærkeligt at tænke på at lille Alba om et årstid går rundt og kan en masse. Det er med at nyde tiden nu:)

  Dejligt du er glad for elefanterne - det varmer rigtigt.
  Håber også snart den putning bliver bedre...
  God dag Louise:)


  Malene :
  Hej Søde Malene:)
  Det kender jeg godt - og glæder mig ikke til at komme tilbage til den virkeli verden.... Men der er heldigvis et år tilbage:)
  Håber snart det vender, men det bliver nok ikke bedre... Men ja det er så trættende og Christian vil gerne til fodbold om aftenen og det ender bare med kaos herhjemme... Håber det bliver bedre når Alba har fået mere rytme og man ikke ammer mere. Vi må se...
  God bedring:)


  Frk Poulsen :
  Ja den er så skøn kg hun er bare dygtig! Ja jeg tror faktisk jeg havde det dynebetræk som barn for kan genkende det:)


  Camilla : det vil jeg også:) tror jeg... Nu var jeg godt nok vild med gummistøvler og noget tøj jeg kunne klatre i :) glæder mig i hvertfald til at se Alba i den:)
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 7. Laver du elefanterne i elefant stof på bestilling?

  SvarSlet
 8. Hej Natanja
  Nej desværre ikke:( stoffet er ikke så nemt at finde så det bliver brugt til egne projekter.
  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |