Lilla

lørdag den 17. september 2011

¨
Så kom den lilla farve som der er blevet taget rundt omkring i hjemmet. Det er meget smart da jeg har taget billeder med lille pige hængende i bæreselen - ellers kan det godt være lidt kedeligt bare at gå rundt og rundt:)
Men jeg går stadig rundt i nattøjet og vil virkelig gerne have et bad nu. Manden har været til fodbold første gang efter hun kom til og har skulle klare 2 småbørn alene... puha men det gik fint:)
Syntes det kan være en stor mundfuld - bare tanken om det... men det bliver forhåbentlig nemmere når Alba kommer ind i noget mere rytme:)
Håber jeg...


Ønsker alle en dejlig weekend:)

6 kommentarer :

 1. ELSKER lysestagen fra Liebe (tror jeg nok...).!!

  Knus

  SvarSlet
 2. Elsker dine billeder og dine smukke ting ikke mindst:) Dejligt du har lyst til at deltage i min give away.
  Du kan godt nå at smidde begge lodder i puljen hvis du vil!? Lukker først for deltagelse i morgen kl. 16:)

  SvarSlet
 3. Smukke billeder hjemmefra dig, men for søren, der kunne da heller ikke komme andet:-) :-)

  Det lyder hyggeligt med hende der i selen.... Men også lidt hårdt med to små børn alene... Præcis samme form for lørdag jeg har kørende her.... Det er bare ikke en lille uoverskuelig opgave at være mor til to. Men meget skønt, givende og livsbekræftende alligevel:-)

  Go weekend til jer

  ps: Har du set min give away??

  SvarSlet
 4. Nu kan jeg jo lige se lidt af dit stoflager...:-) Jeg søger tre forskellige slags, Har lagt det på bloggen, måske det/de findes hos dig..:-)
  Kh V

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige billeder i yndlingsfarven lilla. Du har altså så mange fine ting i dit hjem og fprstår at fange dem så fint.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |