Nye hylder og stoffer til skabet mit....

onsdag den 3. august 2011


Mit skab er blevet flyttet pga lille pigen skal sove inde hos os det første lange stykke tid, inden hun kan komme ind til storebror.
Så jeg måtte da lige tage nogle billeder af alle de ting som efterhånden hurtigt har indtaget mit nye skab - det er bare den bedste fødselsdags gave længe det skab der:)
Jeg elsker at lukke øjnene om aftenen og se alle de farver som noget af det sidste:)
Man kan da kun vågne glad op med alle de farver...

Ny æske til samlingen - det var også den sidste fra Netto som er brugt, så håber snart de får dem igen...Så er der kommet nyheder til skabet og er faldt helt pladask for det blå - det er simpelthen så flot.... Min mening var egentlig at sælge lidt, men jeg er bare helt vild med farven så det beholder jeg selv og det er heldigvis et MEGET stort stykke:)Så fandt jeg lige mit hundetegn fra dengang jeg var i militæret og den skal da op at hænge i soveværelset. Den er jeg rigtig glad for, det er et dejligt minde fra en god hård tid, men samtidig er det en reminder om mine kvaliteter som jeg ved jeg bestrider - dem er jeg da stolt af.
Så hundetegnet skal oppe at hænge som reminder om en god fortid:)
23 kommentarer :

 1. Skønne billeder Vicki...farvestrålende som altid:-)

  Hvor COOL at du har været i militæret....har du gjort "karriere" der eller var det almindelig værnepligt? Jeg er ret misundelig, da jeg var teenager var det eneste jeg ville at komme ind til militæret og med tiden blive sprog officer...men men, skæbnen førte mig ad andre veje:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 2. Tak Malene:)ja elsker farver:)

  Jeg søgte en som konstabelelev for 11 år siden og blev konstabel. Jeg ville gerne være officer men kunne ikke pga manglende gymnasiel uddannelse. Derfor søgte jeg ind på sergentskolen og blev optaget. Men tog en beslutning om at stoppe helt pga jeg savnede min familie/venner og have et liv som ikke kun handlede om at være til rådighed for hæren 100%.

  Vidste at den dag jeg fik børn så ville jeg være hos dem 100%.
  Men hvis jeg først gik efter officerudannelsen så ville jeg ikke kunne stoppe og så vidste jeg at jeg ville blive for ambitiøs og vil gå hele vejen 100%
  Så jeg endte derinde i 2 år og det var en dejlig tid og lige mig. Jeg er egentlig en rigtig drengepige, men udadtil så snyder jeg vist en del:)
  En lille kort historie om mig:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. Kære Vicki

  Ej hvor er det ubeskrivelig smukke billeder, der er BARE så fint hjemme hos dig... Det må være en drøm at vågne op til det skab.... Men selvfølgelig lidt bedre at kigge på en lille baby.

  Vores tøser deler også værelse, det er lidt af en udfordring. Men det skal altså fungere, for vi har ikke andre muligheder.

  Jeg er oven ud fortabt i det ny lilla stof du der har købt, det der ligger til venstre... Ku du måske lokkes til at fortælle hvor du fik fingre i det???

  PS: Tjek lige mit svar inde hos mig selv:-)

  Ha en dejlig dag og go bedring til lille manden

  SvarSlet
 4. Fine billeder.. :) Jeg beundrer den orden du kan holde i dit skab. Mit ser ganske forfærdeligt ud indvendigt.. Men det ser rigtigt inspirerende ud som det hele ligger der.. :)

  SvarSlet
 5. Jeg går med mit hundetegn som et smykke. ;-) Jeg synes det giver lidt rå kant til mine kjoler - og så er jeg faktisk rigtig stolt af det. ;-) Jeg er uddannet sergent i Søværnet, var på vej på officersskolen men stoppede af samme årsager som dig: at gøre karriere i forsvaret kræver meget - og det er svært at have et normalt familieliv ved siden af - desværre. Men at sejle 4 måneder og være hjemme i 2, det harmonerer bare ikke så godt med små børn. Nu læser jeg til lærer i stedet. Det giver gode ferier med ungerne. ;-)

  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Jeg kan virkelig godt forstå du elsker det skab og dets indhold - hvis jeg kunne trylle ville jeg trylle det hjem til mig - det er jo helt fantastisk.

  Mvh Tina

  SvarSlet
 7. Hej med dig! Super fedt du har været i Forsvaret, det har jeg også selv tilbage i 2002. Desværre satte en knæskade mig ude af spil under resterende DIB uddannelse, så på det tidspunkt hvor jeg skulle have været afsted sagde de til mig at de ikke kunne bruge mig pga mit knæ. En månede eller to efter kontaktede de mig og ville have mig med på første hold til Irak pga min sygepasser uddannelse. Jeg sagde nej, kunne de ikke bruge mig det ene sted,så kunne de da heller ikke det andet ville jeg mene. Jeg ville også have været sprogofficer, men ja, jeg stoppede også i tide. Hvor var du henne og blive uddannet konstabel?

  Med venlig hilsen

  Mie

  SvarSlet
 8. smukt smukt smukt... gad godt bo i dit skab :)

  SvarSlet
 9. Sikke flotte billeder med masser af farver og sikke et skab fyldt med lækre stoffer. Gid det stod her hos mig ;-) Jeg kan godt forstå at du beholder dine nyeste stof indkøb. Det er jo rent guf. Hvor køber du dine retrostoffer ? Trendsales ?

  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Hvor er det et smukt skab!!! Hvor har du det fra?

  SvarSlet
 11. Hold da op du har meget guf i dit skab, havde jeg så mange fine stoffer, tror jeg også de ville ligge i sirlige fine bunker, så man rigtigt kunne beundre dem:)

  Er også meget interesseret i at høre hvor du køber dine retrostoffer?

  Vh Mette

  Vh Mette

  SvarSlet
 12. Meget smukke billeder som man kun kan blive i godt humør af. Er vil med din sirlige orden.

  SvarSlet
 13. Hvor ser det bare lækkert ud og sikke en orden!!!!!! Bare det var mig der havde det rum ;O)

  KH Charlotte

  SvarSlet
 14. Louise : Tak Louise og dejligt du kan lide hjemmet:) ja det er skønt, men glæder mig også til at se den lille:)

  Puha jeg frygter det også - den deling af værelset... men må håbe på det bedste:)

  Det lilla stof er købt på ts af Anita:)

  I lige måde med den gode bedring:)

  Rakel :
  Jeg tror det er en gammel vane - alt skal ligge i orden og pænt:) Så har jeg også mere ro i hovedet:)

  Dankebaar :
  Ja der er faktisk en som lånte det til en fest fordi du var sådan et rå og så et ægte et:)
  Ja det kræver en del af en at være i militæret og specielt som pige syntes jeg. Jeg følte man hele tiden skulle være bedre så der ikke kunne peges finger af en - jeg var ligeså stærk som mændene ( hvilket jo kan være svært nogen gange)

  Men det lyder spændende med søværnet:) hvor mange år var du der? og hvornår bliver du færdig med studiet?  Fantastisk Sommerfugl :
  Ja elsker det og tror altså også kæresten kan lide at kigge på det:) måske:) Men lille pigen kommer til at kigge på det så hun bliver da helt rundtosset af farver:)


  sonja :
  Tak:)

  SvarSlet
 15. Frk. Toft :
  Ej øv - de knæskader er noget rod... spiller meget fodbold og når nogen får en knæskade ja så går der ikke så lang tid før de må stoppe og de kommer aldrig tilbage:( så træls


  Nej lige præcis - hvis de ikke kunne bruge dig første gang så kan de ikke regne med man springer anden gang. Men nok meget godt - kan godt se man får en masse skader på sjælen når man bliver udsendt - selvfølgelig også rigtig mange positive ting, men nu ville jeg ikke afsted. Tror ikke min sjæl vil have godt af det - men dengang - send mig bare afsted.
  Jeg var i Fredericia hos telegraftropperne - hvad med dig?  Emma-Bjørk :
  Tak også mig:)


  Trillemus :
  Ja elsker det også:) Jeg finder det rundt omkring på loppemarked og på nettet. Så der er ikke nogen bestemte steder - jeg søger og søger bare:)
  Pøj pøj med søgningen:)


  Onkel Anne : Det er købt inde på den blå avis - og så har den fået en stor omgang maling:) Jeg kan prøve at finde et billede af den inden forandringen hvis du har lyst til det?  Ugleunger :
  Ja kigger også hver dag:) min kæreste sagde også igår - stopper du aldrig med de der stoffer? nej egentlig ikke skatter:)

  Jeg kigger overalt efter stoffer:) mest på nettet
  Nogen gange er man heldig andre gange ikke:)


  Dorthe Johansen :
  Ja nok en gammel skade:) elsker orden og det giver ro i sindet:)

  SvarSlet
 16. Skønne billeder af dejlige farver ;-) Skønt med Ingolf midt i pastellerne...det er sim datter absolutte yndlingsbamse...har dem i alle størrelser og de er med alle vegne...jeg som havde købt fine hæklede og liberty bamser i pasteller...de er ikke særlig spændene for Lua...haha!! Kan det ikke passe at du har købt en del tapet af mig på TS?? ;) kan bl.a huske du købte pingviner af mig i lyserøde?!
  God dag! Kh Kira

  SvarSlet
 17. Jeg ser du har fået masser af komplimenter for disse billeder, men jeg giver dig lige et til, for det er bare nogle super flotte billeder og sikke nogle skønne stoffer, og det hele ser bare så godt ud sammen :)
  KH Anna

  SvarSlet
 18. Onkel Anne : jeg graver billeder frem imorgen:)
  Så håber jeg at finde dem:)

  Kira : Ja Ingolf er til mit faderbarn som snart skal have den, men den er nu rigtig sød at have siddende:) Vi leder også efter Cirkeline, men har været for sent ude desværre:(

  Det passer måske meget godt med det tapet for jeg har købt en del til sættekasserne:) åh skal snart have nogle nue pingviner hvis du stadig sælger dem?

  I lige måde:)

  Anne : Tak Anne - det er nu altid dejlig - tror det kun er blogland som er lige så vild med skab for andre er det vist ikke:)
  God aften:)

  SvarSlet
 19. Åh jeg har ikke voldsom mange pingviner tilbage...men har vist både turkis og grønne...kan du bruge dem? Du skal vel ikke bruge metervis?? :) på min blogshop sælger jeg nok snart restlageret af mine smukke vintage tapeter, så hold øje...mange skønne til sættekasser. Du kan købe cirkeline i mange legetøjsbutikker...vi har bl.a en hvor hun ligger i en stor tændstiksæske - den er sød. De har også lige haft dem alle tre i netto i kæmpe str. så der kunne du måske kigge? Din datter vil elske hende når hun bliver stor nok - hun er jo som en dukke. Kh Kira

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |