Kreation til de små

torsdag den 4. august 2011Så er der produceret nye hagesmække til lille manden - eller det er faktisk de første jeg nogensinde har lavet. Han spilder altid sin havregryn over det hele, så tænkte jeg at lave nogle selv - bare længere.
Men er de ikke fine:) Der blev også lige lavet 3 stykker til mit faderbarn som lige er blevet 2 så det kan være moren gerne ville have nogle til hende også:)
En  ny stofpose til mindste pigen eller også til Noah - den skal ihverfal nok blive brugt til et eller andet

Så er den sidste sættekasse lavet - jeg har besluttet at ikke tage imod nogle bestiller da jeg kan føde når som helst og ikke vil have det over samvittigheden, men kommer til at savne at lave dem:)Næste projekter hvis jeg kan nå det er baby tæpper til lille pigen og et til Noah - det bliver bare større. Så skal tasken vist også snart pakkes og har fundet et sæt frem til lille pigen som hun skal hjem i og det er selvfølgelig med elefanter....
Så må vi se hvad jeg ellers finder på...


Der er også lavet en lille omgang elefanter til shoppen som lige mangler det sidste og lille pigens slange.

God aften derude:)

20 kommentarer :

 1. Hej Vicki
  Sikke nogle fine ting og smukke stoffer. Spændende hvornår lillepigen melder sin ankomst...
  Jeg skal også i gang med endnu en sættekasse, bruger du spraymaling eller maler du hvert rum med pensel?
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Smukke hagesmække...næsten for flotte til at blive brugt. Jeg elsker bare alt dit retrostof.
  Jeg har gang i en give away du måske har lyst til at deltage i.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Jeg skal love for du er produktiv her i 11. time, men det er jo bare super. Det er nogle fantastiske ting du laver. Personligt ELSKER jeg dine sættekasser!

  SvarSlet
 4. Ej, skal lillesøster hedde Alba... ELSKER bare det navn. Min venindes datter hedder det samme og synes bare det er SÅ fint :)

  SvarSlet
 5. Aller først...jeg er VILD med Alba - det er bare så fint et navn:-)

  Og de hagesmække (ja og alt det andet) er da bare så fine...jeg ved simpelthen ik hvor dælen du får tiden og overskuddet fra til at lave alt det - bor du i et eller andet mystisk parallelt univers hvor I har 5 timer mere i døgnet, ha ha??? :-)
  Nå pjat pjat - det er kun fordi jeg er en smule (læs:MEGET!!) misundelig på alle de skønne ting du får fra hånden...for jeg får absolut intet fra hånden...og om 1 uge er min barsel slut - ÆV!
  Knus Malene

  SvarSlet
 6. Sikke fine sager du har produceret, men bliver så glad af alle de smukke farver.
  Spændende hvornår lille pige melder sin ankomst - sikke et smukt navn hun skal have. Det passer så fint til Noah.
  Kh Stina

  SvarSlet
 7. Kære vicki,

  Smukke ting som altid, er da helt vild med de hagesmække..... Sådan en ku godt nok os være fint til Neel:-) Og din ny sættekasse, hold op den er flot.... Ville ønske jeg havde plads og råd til en mere.

  Jeg har forsøgt at maile dig flere gange idag, men de vil ikke gå igennem, har også sendt dig en sms. Jeg skal nemlig lige bruge dit reg. og konto nr til elefanterne. Vil super gerne ha de to vi skrev om.... Og også inden du føder.... hvis det kan nåes.... Så må jeg lige trække lidt hist og her i kontanterne:-)

  Kan du prøve og maile mig eller evt. sms mig?? Mit nr. står i den gamle kvittering på ts, mit brugernavn er ltjo79

  KH Louise

  SvarSlet
 8. Jeg har også sendt dig mails i forgårs og i dag..er de mon gået igennem (der var jo også problemer for lidt siden)?
  KH Mia

  SvarSlet
 9. Du er så utrolig flink til å sette sammen farger og mønstre! Kjempe fine smekker, utrolig søt pose og en fantastisk settekasse! :)
  Lykke til med den forestående fødselen! Det skal vel bli godt å ha den unnagjort og endelig få møtre det lille vidunderet:)

  Klemmer fra Sissel:)

  SvarSlet
 10. Mia :
  Tak Mia og glæder mig også til at se hende.... puha... så bliver det virkeligt:)
  Jeg maler hvert rum - det syntes jeg bliver det bedste resultat for mig:) men det tager tid:)
  God aften Mia:)
  Glæder mig til at se kassen..


  Mette : Tak - ja det er næsten synd ik... jeg kigger lige forbi i aften eller også bliver det imorgen. Manden er kommet hjem efter bold og der er bagt kanelsnegle:)
  God aften Mette:)  Mathilde :
  Ja jeg giver den gas nu ved jeg også der ingen tid bliver når hun først er kommet...
  Tusinde tak - det var da dejligt at af afvide:)
  Jeg elsker også at lave dem:)

  SvarSlet
 11. Charlotte :
  ja det tror jeg bliver det:) Det er vi ret vilde med begge to, men vil gerne se hende først og alt skal jo også være okay. Så beslutningen er ikke fast.(kun hos moren)  Malene :
  Tak Malene:) elsker det efterhånden også:)

  Jeg går jo hjemme og elsker hygger jeg om morgen i weekenden sammen med Noah. Han vil gerne vågne op til noget Pippi og vil have jeg sidder ved siden af - så sidder jeg og klipper og snakker med ham:) tror heller ikke I ser så meget produktion når først hun kommer.... Vi må se:)

  Øv med din barsel - men glæder du dig ikke til at komme igang igen? eller er det bare rigtig træls - elsker jo selv at gå hjemme så kan godt forstå dig:)
  God aften Malene:)


  Stina :
  Tak Stina:) ja det gør jeg nemlig også - altså bliver glad af farverne:) Skønt:)
  Navne passer meget godt:) det var også planen:)
  God aften:)

  SvarSlet
 12. Hej Vicki.. Igen igen lækre ting..:)
  Vildt så produktiv du er..;)
  De der hagesmække.. Er det alm bomuld (retro) på forsiden og hvad så på bagsiden..?:) Jeg vil nemlig super gerne ha' lavet par stykker til nevøen men kan ikke helt greje hvad jeg skal ha' bagpå.. Overvejer 'tisseunderlag' men er i tvivl om det er det rette..:)

  Dejlig aften søde..

  Kh Anne

  SvarSlet
 13. Louise :

  Tak:) syntes også den er rigtig pæn, man vil jo helst ikke af med dem:) Men det er jo kunderne selv der laver dem - næsten:)

  Ej ja det kan jeg forstå - det var da mærkeligt - har ingenting fået...
  Kan vi lige skrives ved imorgen så finder vi ud af det hele:)
  Jeg har nemlig lavet kanelsnegle til manden og jeg efter en omgang fodbold så nu skal vi hygge:)

  Men vi finder ud af det:)
  God aften Louise:)
  Mia :
  Nej Mia ikke igen - det var satans...
  Hvorfor søren gør min mail det - og Louises mails er heller ikke gået igennem.
  Jeg sender dig lige en mail og så må vi se om min går igennem?
  Det var træls:(

  OPdagede også lige en bestilling, men den var i uønskede. Tænkte jeres mails måske lå der men det gjorde de ikke...

  Prøver lige:)


  Sissel :
  Tuisnde tak - det var da dejligt du syntes det:)
  Dejligt du kan lide tingene:)
  Tak og ja glæder mig til at se hende:)
  God aften

  SvarSlet
 14. Hej Anne:)

  Ja det vidste jeg heller ikke - ej altså jeg var nede i Kop og Kande. Sagde jeg skulle bruge noget voksdug, men endte med noget bomulds et eller andet... også til dug - dette her kunne man bare vaske på 30 grader.
  Deter retro stof foran og det der andet stof bagved.
  Skal jeg finder ud af hvad det hedder en af dagene Anne?
  Ellers kan jeg måske nå at lave en Vicki div hvis du ønsker?
  I lige måde søde:)

  SvarSlet
 15. Hej igen

  det lyder da temlig lækkert med de snegle... her har vi lige fået isbåde efter min mands tur til fodbold... hvad er det med mænd og det fodbold....

  Jeg har lige fået en ny mail af dig, men når jeg prøver at besvare, så blir den bare ved med at søge efter en servere indtil jeg bare sletter igen. Så kan simpelthen ikke sende til dig lige idag.... Mystisk....

  Den mobil der er på dig inde på ts, er den stadig aktuel?? Eller har du heller ikke fået den.... Altså den it den it.

  Men glæder mig til vi finder ud af det med de kære elefanter... Har allerede lavet et indlæg om at jeg glæder mig til at få dem.

  Ku du finde på en eller anden lille ting med yndlingsstoffet der som jeg ku købe af dig???? Hvad koster dine fine smække, hvis altså du sælger dem. Er helt vild med nr. 3 fra højre på første billede.

  Go fornøjelse med kagerne

  SvarSlet
 16. Hej igen..
  Hvis du kan finde ud af det uden for meget besvær må du da meget gerne..:) Sødt af dig..:) Ellers må jeg selv på jagt..
  Dine er virkelig lækre så hører da også gerne evt pris - har jo egentlig projekter nok..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 17. Hagesmækkerne er bare søde :) Og hvor har du gang i mange ting :) Held og lykke med lillepigens ankomst, når det sker :)

  SvarSlet
 18. Hej igen Vicki,
  Jo jeg glæder mig da til at komme ud i den "virkelige" verden igen, det der sted, som jeg har hørt om, hvor man taler med hinanden om andre ting end bleer, sutter, flasker, mælkeerstatning, tandfrembrud, røde numser osv:-) Så på den måde glæder jeg mig...men så alligevel frygter jeg at skulle afsted - mine drenge får nogle lange dage i institutionen, heldigvis er det samme sted, så de har jo hinanden..men jeg frygter at de få timer vi har med dem i hverdagen går op i ulvetime, pyller, gråd og magtkampe...fordi de er trætte...vil så gerne have "de gode" timer også...men det er jo svært...så jeg er meget spændt/nervøs for hvordan det bliver:-)
  Knus fra mig til dig:-)

  SvarSlet
 19. Anne : sender dig lige en mail:)

  Line : Ja typisk mig - kan ikke sidde stille og specielt ikke når jeg ved hvad der er i vente:)
  Tak:)


  Malene : Åh ja når du beskriver det sådan så lyder det ikke helt så fedt - det kan jeg godt forstå bliver spændende at se. Mange gange pøj pøj med jobbet og håber det trods alt bliver noget godt:)

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlet
 20. Vilka underbart fina saker du gör! Har precis hittat hit och blev väldigt glad av din fina blogg!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |