Hvor mange elefanter har du?

mandag den 22. august 2011
Tænk hvor mange elefanter som befinder sig i hjemmet uden man rigtig var klar over det. Jeg elsker dem også, men de findes jo over det hele - selv i børnebøgerne træder de meget frem og ja selv på Noahs bleer:)

Jeg syntes det kunne være sjovt at lave et indlæg om hvor mange elefanter man havde i hjemmet - hvor mange har du?

14 kommentarer :

 1. En hel del, har ikke tal på dem, men ja de er med i børnebøger, på stof, billeder og mange andre steder.

  SvarSlet
 2. Her har vi også en del lige fra bamser, duplo klodser, bøger, på sengetøj osv. Er også vild med elefanter.

  SvarSlet
 3. ^Åh alt for lidt desværre, men om lidt kommer lidt kreationer fra Julies hånd, og der er jeg så heldig at ha fået lidt elefanter i. Kay boyesen står højt på juleønskesedlen:-)

  Men hvor sjovt du har en elefant der hedder ELMER, det hed min dagbog da jeg var barn. Det var en navn jeg ligesom bare havde grebet ud fra luften... Det føltes godt at skrive til ELMER... Så det gjorde jeg i mange år:-)

  Tror os det her indlæg ku ha været fantastisk i farver. Har du mon fået min mail idag?? I hvert fald har jeg fået overført til dig.

  kram

  SvarSlet
 4. Elefanter er dejlige dyr. De gør mig meget glad, for de er venlige, men bestemte ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte! :)
  Er især vild med den øverste - den er fed! :)

  SvarSlet
 6. Vi har helt vildt mange elefanter derhjemme. Vores søn hedder Hannibal, så det hænger vist også lidt sammen med navnet, selvom det vist var elefanterne der kom først. De er bare så elskelige dyr, så dem kan man ikke få for mange af.
  Knus Line

  SvarSlet
 7. Jeg kan huske at min mor har haft et betræk med brune elefanter og orange blomster, nøjagtigt som det du har øverst på siden :) Herhjemme har vi vidst kun et par stykker i plastik på børneværelset.

  SvarSlet
 8. Total lækker samling Vicki :)
  Måske jeg tager tråden op og skyder mine elefanter(!) Go´ ide :)
  ...her i huset er de også her, der og alle vegne efterhånden...

  SvarSlet
 9. Hold da op, lige nu kan jeg godt mærke at alle mine ting er opmagasineret. Jeg har ikke en eneste af min elefanter. Jeg har tre i jade købt i Guatemala, men altså pakket ned. Og så har jeg en i stof også købt Guatemala. Gik lige igennem huset og der findes ikke EN eneste elefant.

  SvarSlet
 10. Her findes der også duplo elefanter, legetøjselefanter, Bodil elefanter i både medium og kæmpe størrelse. elefanter på bøger og film, elefanter på tallerkner, krus og bestik, elefantkjole, EG-jakke med elefantstof og så har den nytilkommet lillesøster fået den fineste hjemmesyede elefant i lillablomstret stof af min lillesøster. Elsker elefanter:-)

  SvarSlet
 11. Hej alle sammen:)
  Hvor lyder det spændende med alle de elefanter I har derhjemme:) Jeg ville ønske man kunne se billeder af dem alle sammen. Som sagt så elsker jeg nemlig elefanter og syntes det er sjovt at se dem i alle størrelser og farver:)

  Ellers rigtig god aften:)

  SvarSlet
 12. Så gøy med så mange elefanter :)Stilige alle sammen!!

  SvarSlet
 13. Hej Vicki!
  Lækker samling!
  Måtte selv lige en tur rundt i huset i dag, og lede efter elefanter. Det kom der et indlæg ud af, som jeg smækker op på søndag! Tak for ideen!

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |