Tivoli i sort/hvid

torsdag den 21. juli 2011
Det ser bare hyggeligt ud - en dag skal vi derned at spise... og uden børn:)

Elsker denne her ballonbil - får altid lyst til at tage et billede når vi er forbi..
Er den ikke bare sød.... tænker om man mon ikke selv kan lave noget lignende..Kunne egentlig godt tænke mig et par stykke af dem her..


Forleden dag var jeg i tivoli sammen med familien - vi holder ferie og skal nyde det godt vejr nu hvor det er dukket frem igen ellers brugte i hele sidste uge på regn. Men dejligt at være afsted med manden min og Noah, vi får nydt hinanden nu og nyder "stilheden" inden længe så er vi nemlig 4.

Det er både rigtig skræmmende og spændende.... mine tanker drejer sig selvfølgelig om Noah - hvordan modtager han den lille for alle andre som snakker med hans mor og far - ja de får lige afvide at det er hans, men vi må se...

Vi har fået en junoseng af svigerfamilien og den skal bestilles her en af dagene og glæder mig til den kommer hjem for så er det jo snart hun kommer og så bliver det hele bare mere virkeligt.
Nå nu blev det mere et indlæg om hende end vores tur i tivoli, men billederne beskriver vores tur meget godt:)
Årskort kan klart anbefaldes:)

Rigtig god dag:)
Så står den på cykeltur rundt i byen og Zoologisk have den næste dag...


6 kommentarer :

 1. Hej!
  Nu har jeg haft dig på min blogliste lidt tid og det må være på tide jeg lige siger hej :o)
  Jeg er rimelig ny i "gamet" men nyder at læse lidt med hos andre, der gør sig mange af de samme tanker som mig - og så bliver jeg heller aldrig træt af ideer til nye kreative projekter, indretning osv.
  Rigtig dejlige billeder fra Tivoli. Jeg er selv opvokset i Kbh og dermed også med ture i Tivoli, men nu hvor jeg er landet i Jylland er jeg ikke forbi dér så tit, men det skal da klart være en tradition i vores lille familie at tage dér forbi hvert år, det er så hyggeligt :o)
  Fortsat god ferie..
  Mvh. Pernille

  SvarSlet
 2. Skønne familiebilleder! Det ser super hyggeligt ud :)
  Vi lander også snart i staden og jeg satser på en tur i Tivoli, tror der vil åbne sig en helt ny verden for mine de 2 store.
  Håber I nyder hinanden, solen, ferien, staden, isen og jeg forstår godt at I glæder jer til den lille ny kommer! Knus

  SvarSlet
 3. Jeg går med de samme tanker omkring det at blive 4. Det er en stor ting, som jeg er kommet frem til at vi ikke kan forberede os på, forstået på den måde at den kommende storebror jo kan reagere på 100 forskellige måder og vi ved jo heller ikke hvem den lille pige i maven er. Hun kan være en der skriger hele tiden, midt imellem eller også sådan en der sover hele tiden. Jeg synes også det er uvirkeligt at hun melder sin ankomst lige om lidt - mor til 2 - wow - det bliver noget af en opgave, som forhåbentlig bliver lige så dejlig som kun at være mor til 1.
  Glæder mig til at følge med i hvordan jeres lille familie former sig efter familieforøgelsen :-)
  KH.

  SvarSlet
 4. Hej Pernille
  Det var hyggeligt at du lige sagde Hej og velkommen til:) elsker også Tivoli og kan godt forstå du savner det, men lyder hyggeligt med en tradition med Tivolitur - vi har heldigvis årskort og det er dejligt at komme et smut forbi:)

  Fortsat god weekend:)
  Hilsner Vicki


  Hej Binemor

  Ja I må da afsted:)der er så hyggeligt og dinebørnvil elske det:)
  Så må I have en rigtig god tur og håber den bliver super:)

  Vi nyder hinanden og roen inden den lille kommer:)
  God weekend:)

  SvarSlet
 5. Poppins : ja det bliver spændende - og lige præcis man ved ikke hvad der kommer ud - men vi må håber på et nemt barn:) det var Noah nemlig så håber på det samme.... Vi må se:)
  Pøj pøj med den kommende fødsel:)

  Hilsner Vicki


  Guri : Tak:)
  God sommer

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |