Lidt kreation i ferien + lIdt oppefund...

tirsdag den 19. juli 2011
Så kom der lige en pude ud af det skønne stof - den skal da ligge i kravlegården eller barnevognen når lille pigen engang kommer. Noah var også vild med puden, så måske han også skal have en til pude......

Så skulle hun selvfølgelig have en elefant også - den som Kristin vandt var jeg selv vild med så lavede en ny elefant til lille pigen, så mangler man kun lige til sidste og listen er faktisk stadig lang...
Vi må se om jeg når det:)

De sidste kup jeg har gjort mig - venter dog på at de kommer frem til døren, så det er Postmand Per jeg venter på.... Han kommer med mange spændende pakker for tiden...Hvis der er nogle der ligger inde med elefant dynebetræk eller stof resten vil jeg meget gerne bytte eller købe mig til noget...
Jeg er simpelthen så glad for det lyserøde jeg har været heldig at få fingerne i:)

SKRIV ENDELIG:)

God dag alle sammen:)

8 kommentarer :

 1. Super skøn pude ! Jeg har også det stof liggende, en dag - så sætter jeg saksen i det ;-)

  Jeg har stadig ikke modtaget din indbetaling :-) Jeg kan heller ikke finde et godt billede af en dame med colabriller - kan dog godt lave noget med elefanterne på række. Hvis du har fortrudt siger du endelig til.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. EEEJ den pude der, den er jeg da fuldstændig forelsket i altså! og dine elefanter er og bliver jo skønne - og det kan man jo også kun sige om loppefundene. Skønt indlæg med skønne sager :)

  SvarSlet
 3. Kudden va superfin! När man har ett sånt där fint tyg är kuddar och tavlor nästan det enda man kan göra av det. För man vill ju inte klippa sönder och förstöra mönstret. :-)

  SvarSlet
 4. Jeg var jo så heldig at vinde en give away hos dig for noget tid siden, og William, min dreng på 13 md elsker den når han skal sove...

  SvarSlet
 5. Er vild med puden og elefanten - du må lige sige hvis man kan bestille :)

  SvarSlet
 6. Sikke en skøn pude stoffet blev til:)!!
  Og jeg elsker jo dine elefanter - Karo og lillepigen i maven skulle næsten eje sådan et par...
  Har forresten sendt dig en mail;)
  Nat herfra - kh Anne

  SvarSlet
 7. Mia: svarer lige på mailen:)

  Christina : glæder mig også til hun kommer så man kan nyde den noget mere:) og tak ja elefanterne er et hit og mine loppefund elsker rg:)
  God sommer:)

  Popetotrora : nej det vil være synd at klippe - elsker også det mønstre... Det er bare så fint:)

  Sarah : Tak og hvor dejligt at høre med elefanten:) fik din pakke Idag og hvor er det en skøn farve - wauw:) tak

  Natanja : Tak:) elefanten kan godt bestilles:) du kan bare skrive en mail:)

  Anne : Tak jeg svarer lige på din mail når jeg får computeren tilbage - der er rift efter den herhjemme nu hvor vi skær har ferie:) men svarer di i dag:)

  SvarSlet
 8. Kan man bestille elefant stoffet hos dig. Er så forelsket i dem.
  Sender lige en mail.
  Og hvor er det en fin pude og nogle skønne loppe køb.

  Hilsen Mette

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |