Hjerte skålen og på stoffer....

tirsdag den 26. juli 2011


Jeg købte denne her skål over nettet for et stykke tid siden og ved ikke hvad der er med mig og størrelser, men troede faktisk den var mindre. Men den er nu fin og er blevet flittigt brugt til friske morgen boller i ferien. Men syntes da den glæder køkkenet rigtig flot ik:)

Jeg er da vist på stoffer..... det mener ham her derhjemme og sikket også familie og venner....
De har helt ret - jeg går lidt amok i øjeblikket med de retro stoffer og finder så mange gode tilbud så jeg ikke kan lade være....
De lilla dynebetræk skal nok bruges til vores egne dyner - det vil manden gerne gå med til:) Så det bliver det nok til - vi må se....
Men tænker også okay jeg går herhjemme i min osteklokke og har gjort det i snart 2 måneder og mine "fund" er det som holder mig lidt oppe, så er det vel okay ik?
Det syntes jeg ihvertfal:)

Rigtig god sommer derude:)18 kommentarer :

 1. Godmorgen

  Hvor er det nogle super gode stof fund du gør, må man spøger hvor du finder alt det lækre stof.
  Du må enlig sige til hvis du ikke skal bruge alt det lilla.
  God sommer til dig og familien.

  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. HAHHAHHAHHAAAA du er simpelthen skøn! (Håber din skuffelse er ovre, så du kan se det morsomme i det)
  Herhjemme trækker jeg på smilebåndet, for tjah... kan bare forestille mig dit ansigtsudtryk, da du åbner pakken... :)

  SvarSlet
 3. Sikke de fund du gør dig for tiden! Det er da alt for vildt! :D
  Skålen passer rigtig fint ind i køkkenet! ;P

  SvarSlet
 4. Eeelsker det kick man får når man gør et godt fund... Sådan lidt skattejagts-agtigt!
  Synes skålen er superskøn og elsker også det lilla betræk!!
  Kh Mia

  SvarSlet
 5. Er vild med hjerteskålen - skøn.
  Sikke fine stoffer du har fået fingrene i - jeg søger med lys og lygte - synes nærmest det er umuligt at få fingrene i hele dynebetræk

  God sommer til dig
  Kh Stina

  SvarSlet
 6. Det er jo de smukke stoffer du er på, så det går da helt sikkert, forsæt du bare ;O)
  Skålen ser helt perfekt ud i skabet, det er nogle smukke ting der supplere hinanden godt.

  SvarSlet
 7. Super fint med alle de smukke sager i det åbne skab. Lækker skål, og lækre fund. Klip endelig ikke de lilla betræk op, men brug dem. Jeg ville ønske jeg havde ladet nogle af mine hele betræk forblive hele!

  SvarSlet
 8. Nydelige bilder, jeg er også helt hektet på retrostoffer, blir bare så glad i de fine farger, så flott å ha dem på sengen:) Takk for all inspirasjon på bloggen din, hilsen Wilhelmine i Norge

  SvarSlet
 9. Er helt og aldeles smask-hamrende forelsket i den smukke, smukke skål :-)

  SvarSlet
 10. Det kan være de mindste ting, der gør dagen smukkere, så whatever works! Jeg kan i øvrigt godt forstå din glæde over så fine stoffer, de er fantastiske jo ... Skålen med hjerter er skøn, tror ikke den ville være helt så fin, hvis den var mindre :-) men det er måske bare mig

  SvarSlet
 11. Jamen altså. Jeg elsker simpelthen de lilla betræk. Fik selv et lysesrødt på et tidspunkt og har haft et pudebetræk i den lilla. De er sååå fine. Og skålen er da bare helt fantastisk sød...

  SvarSlet
 12. Lækre fund! Altså man kan aldrig få for mange stoffer - men man kan have for små skabe at klemme dem ind i. Det er den konklusion jeg er nået frem til herhjemme og prøver at overbevise manden om ;)

  SvarSlet
 13. Hej igen :)
  Nu svarer jeg lige her på indlægget fra min egen blog, men mange tak fordi du tænkte på mig (og gad skrive igen). Det er helt forståeligt, at du ikke ønsker at klippe i stoffet. Det er som sagt virkelig virkelig fint. Det er sødt af dig, hvis du tænker på mig såfremt du ombestemmer dig.
  Kram fra Charlotte

  SvarSlet
 14. Mette : Jeg finder det rundt omkring på nettet og bruge en del tid på det:) og nogen gange er der bid:)
  God sommer til jer også:)


  Anne : Jo jeg kan heldigvis kunne ryste på hovedet af mig selv og tænke - det gjorde du ikke bare igen:0)men bliver jo altid glad for tingene alligevel.. Men tænkte også den var godt nok stor den kasse til sådan en lille skål og fik så forklaringen da jeg åbnede pakken:)  Julia : Ja denne måned har været i Mama Lola ånd og jeg har været heldig:)og skålen er skøn:)


  Mia : Det var en god beskrivelse af skattejagten og elsker at pakke op....
  Gode kup du også har gjort dig:)
  Tak fordi du gider at kigge efter de bamser:)

  SvarSlet
 15. Stina :
  Også mig:) den er jeg blevet rigtig glad for:)
  Det er også svært at finde hele betræk og har også ledt længe efter det helt perfekte:)
  Men rigtig god søgning og håber du finder nogle en dag;)
  God sommer til dig også


  HelleJescika : ja det syntes jeg også - det gør manden nok ikke lige frem, men jeg fortsætte altså... nu er det jo alligevel snart slut for en tid når lille pigen kommer.... tror jeg:)  Julia Hausfrau : Ja er vild med skålen og det hele passer heldigvis sammen:)jeg klipper ikke de skal bruges til 2 store dyner - jeg skal bare igang:)
  Kan heller ikke nænne det:)  Wilhelmine :
  Dejligt du kan finde inspiration her på bloggen - det er jeg glad for at høre:) og ja det ser så lækkert ud med sådan nogle farver på sengen - må bare igang med at sy...
  God dag til dig:)  Betina :
  Også mig heldigvis:)

  SvarSlet
 16. Pimp me up! ... on detour :
  Ja det er rigtig:) og ja måske ikke - den har ihvertfald sin charme i den størrelse:)
  Og jeg er vild med den:)  Mette :
  Ja det kender jeg godt - har endelig fået overtalt manden om et skab og fik det i maj så nu ligger stofferne pænt på hylderne i soveværelset og elsker at kigge på dem:)
  Håber du får ham overbevist:)


  Charlotte :
  Ja det var et skønt fund og faktisk troede jeg ikke manden gik med til det så da han sagde jo det kan du da godt... ja så var det dynebetræk solgt til vores dyner:) Men tænker på dig igen hvis jeg finder noget mere:) Vil nemlig gerne have lidt til skabet også:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 17. Hejsa..Hvad hedder de små søde dukker du har? Den skål (Lotus), er det en sukkerskål? Mvh.Helle

  SvarSlet
 18. Hej Helle

  De hedder Sonny Angel
  Her er et link
  http://www.lillefigaro.dk/product/sonny-angel-animal-313/

  Jeg tror det er en sukkerskål, det har andre ihverfal skrevet - jeg bruger den til tebreve for tiden:)

  Sig endelig til igen hvis du har brug for hjælp:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |