Tak for igår...

torsdag den 2. juni 2011


Igår var min svigerfamilie til fødselsdagsmiddag hos os og jeg skulle jo så have mine gaver (hvilket jeg elsker som I nok kan se, så er jeg ikke vokset fra det)
Noah hjalp med at pakke gaverne op og i den sidste pakke lå denne SKØNNE elefant som jeg ikke havde skrevet på ønskesedlen .Syntes den var lidt for dyr at sætte på, MEN MEN MEN snydt Vicki...

Det var jo mit legetøj og Noah ved godt at det er mors abe og måtte fortælle ham at det også er mors elefant:) Mors legetøj... 

(Min far sagde altid da jeg var mindre og da veninderne begyndte at "være sammen" og at man ikke legede længere, så var det i orden at have en barnlig sjæl selvom man blev ældre.
Så det har jeg affundet mig med i alt det jeg foretager mig, at det er okay at have en barnlig sjæl:)) 

Min svigermor kunne huske at jeg havde snakket om at jeg ønskede mig den elefant og fik den til et godt tilbud:) - LÆKKERT for mig.

Jeg fik også en cupcakebog og et gavekort til Kop og Kande til evt cupcaketilbehør, da der er tilbud i denne uge. Min svigermor havde lagt et link ind med Julia, men måtte stolt sige at hende Julia kendte jeg godt og det var DET "kursus" som jeg var på i marts og det var med hende.

Det er Julia som har "lært" mig at lave cupcakes og jeg bruger tit den lille bog vi fik den dag. Det var et super kursus og fik meget ud af det og dejligt at møde nogle af de andre bloggere:)En biograftur til manden og mig med børnepasning, så kan det jo ikke være bedre:)
Den skal også snart bruges inden jeg bliver større og inden lille pigen kommer, så skal vi ud at hygge.
DEJLIGT.

TUSINDE Tak for igår og mine skønne gaver til min svigerfamilie:)


Nå et lille billede af den nye gave til mig selv som er købt på EBAY, nu skal den bare hjem til Danmark. Har ikke prøvet det før, så er spændt på turen til Danmark og hvor lang tid det tager før den lander hod mig...
Men til 520 kr så måtte jeg eje den. Nu må vi se.... 
Tusinde tak for jeres kommentarer på der forrige indlæg, det betød faktisk meget mere end jeg lige kan beskrive:) Har skrevet en fælles besked tilbage til jer alle:)

TAK 
6 kommentarer :

 1. Så mange flotte ting du har fått.

  Morsomt med Noah, da du måtte fortelle han at det var ditt leketøy.

  Kan tenke meg hva min sønn hadde sagt også, men de er jo flotte de dyrene fra Boyesen.

  Ønsker deg en nydelig dag!

  SvarSlet
 2. Tillykke!!!
  Hold da helt fast nogle fede gaver!!

  SvarSlet
 3. gratulrer med overstått! Og for noen flotte gaver du har fått! Veldig kjekt å få ting en ønsker seg men som en ikke tør å ha på lista fordi de er for dyre, hihi. Helt enig med din far angående det å være barnslig. Mamman min sier at man ikke er voksen før man tørr å være barnslig. Jeg tror det er noe i det;)

  Maya

  SvarSlet
 4. Hej Mimmii-leone
  Ja skønne ting:) ja det er nu lidt sjovt, men mors abe og elefant + alt det kreative er mors ting:)
  God dag til dig også:)

  Hej Trine
  Tak:) og ja dejlige ting:)

  Hej Maya
  Ja jeg tænker over det hver gang og også til jul... og giver din mor helt ret:)

  God dag til jer alle:)

  SvarSlet
 5. Skønne gaver og forsinket tillykke med fødselsdagen:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |