Jeg har dummet mig...

fredag den 17. juni 2011Jeg har dummet mig for vildt..... Købte den her søde lille Cathrineholm lotus skål på ebay og har desværre troet at skålen var STØRRE, så blev helt skuffet da jeg så denne lille bebs skål som lå i kassen fra USA.

Nå men jeg kunne da grine af mig selv hele vejen hjem fra posthuset og må konstatere at mit engelsk ikke er helt så godt og næste gang må jeg nok hellere spørge manden om hjælp i stedet for at jeg kan selv.....
Ved jo godt at jeg har/stadig kæmper med den danske stavning pga min ordblindhed og at mit engelske altid har været svært for mig. Men jeg skal nu være bedre til at spørge til råds i stedet for at jeg vil/tror jeg kan selv.
Jeg har desværre troet at der stod en anden størrelse, men har læst forkert og har derfor fået en lille skål:(

Men den er nu sød den lille lotus skål og må jo så drømme videre om den store...
Så mit "kup" blev en dyr fornøjelse...

(Der kan da lige være lidt lækkeri i skålen) HA HA

God weekend alle sammen:)

20 kommentarer :

 1. Den er helt utrolig sød. Men kan godt se at det er lidt træls når nu forventningerne var lidt større. Men mon ikke du vænner dig til det?

  SvarSlet
 2. Åh, det kender jeg bare godt det der... Jeg er ikke ordblind men alligevel har jeg lavet tilsvarende dumheder gennem tiden! ;-) Din lille babyskål er da nuser og nu vil den for altid være noget helt særligt. :-)

  SvarSlet
 3. Den var jo søt da! Og perfekt til M&M's. :) Jeg fikk meg også en overraskelse første gangen jeg kjøpte en Emalox-skål på Ebay. Størrelsen oppgis jo alltid i inch og jeg tenkte ikke over hvor mange centimeter det tilsvarte før jeg trykket på kjøp-knappen. :)

  Ha en fin helg!

  SvarSlet
 4. Det kender jeg godt - jeg kan godt blive helt opslugt af et godt køb at jeg glemmer at tjekke detaljerne:-)
  God weekend.

  SvarSlet
 5. Øv øv men godt du kan grine af det, den er nu ellers fin det er den :)

  SvarSlet
 6. Ja stor er den nu ikke, men flot er den. Smuk gul farve. Jeg håber du overlever din fejltagelse, dem har vi jo nogle stykker af i livet :)

  SvarSlet
 7. Argh, øv! Men den er nu ellers virkelig sød! Og en virkelig skøn farve :)

  SvarSlet
 8. Helle : Jo jeg skal nok vænne mig til den - havde bare ønsket mig den større, men sådan er det jo....:)

  Dankebaar : Ja den bliver særlig nu og har en lille hiostorie med sig:) skal nu nok blive glad for den:)

  Høytrykk : Ja man kan blive helt ivrig og det bliver jeg, men ja perfekt til M&M og andre meget små ting:)

  Christina : Ja man skal passe på med at være for hurtig:)
  I lige måde og håber alt går godt:)

  Ævlebævle : Ja kan heldigvis grine af det og ja jeg begik da vist lige en fejl, vi er jo kun mennesker ik:)
  Men den er rigtig fin og passer fint i køkkenet:)

  Line : Ja en rigtig smuk farve.... skal nu nok blive glad for den:)

  Mejse : Ja øv øv:( men den er da sød lille lotus bebs:) og elsker farven og håber jeg en dag bliver ejer af en stor i lige den farve.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 9. Den er da bare for fin! Kan godt forstå du bliver skuffet, men godt at du kan grine lidt af dig selv :) Så vil jeg bare sidde og være grøn af misundelse over at du har fået sådan en fed ny bitte skål. God weekend. Mvh Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Men så er det godt, at den er helt fantastisk alligevel :)

  SvarSlet
 11. Pernille : ja den er jo sød:) men er stadig lidt øv over det.en jo så må man da bare grine af sig selv:) det er jo lidt komisk:) god weekend til dig også:)

  Katrine : ja lige præcis:)

  SvarSlet
 12. Jeg synes den er meget smuk i størrelsen!

  SvarSlet
 13. Undskyld men jeg kan ikke komme til at smile lidt... Jeg har været lige ved at gøre det samme!!! Men jeg synes altså at den er super fin. Skøn farve og med den størrelse kan man altid finde en anledning til at stille den frem... Den kan jo bruges til ALT - snack, guf, tilbehør til brunch, frokost og aftens bordet :0).

  Jeg er ved at lave et indlæg om min lotus skål som jeg fandt billigt i sidste weekend :0). Det må du lige tjekke ;0).

  Rigtig god weekend!

  Kh Maria

  SvarSlet
 14. Til oliven, til feta, til chokolade, til sukker, til dressing, til purløg, til småkager, til kyskager, til pynt... den er fin også selvom den er petit...

  SvarSlet
 15. Anne: ja den er rigtig flot den lille bebs:)

  Maria : ej hvor sjovt - jeg er vist ikke alene om at have gjort sådn en fejl:)
  Den må jeg da lige kigge på din nye skål:) og ja man kan bruge min skål til mange ting - bare brug fantasien Vicki.... Skal bare lige vænne sig til den er så lille, nu hvor jeg regnede med en stor:)
  God weekend til jer også:)

  Louise : du har jo så ret!!!! Tak for inspiration:)
  God weekend:)

  SvarSlet
 16. øv øv øv men vær du glad for at den gule farve bare er super flot!

  SvarSlet
 17. Altså, lille eller ej - så er den i hvert tilfælde super fin. Hvor er det en lækker samling keramik!

  SvarSlet
 18. Men den er fandens smuk, selvom den er lille ;)

  SvarSlet
 19. Hihi ups.. Ærgerligt når man forventede noget andet. Men den er nu rigtig sød alligevel :)

  KH

  SvarSlet
 20. Binemor : Tak og ja det er rigtigt:) den er jo sød:)

  Rikkerose : Tak - ja samlingen tager til og er også glad for den lille bitte skål:)

  Julia : Tak Julia:)

  Anne : Ja rigtig træls og ville virkelig gerne have en større. Nu havde jeg jo også gået herhjemme og sagt det var et kup.... Så måtte tage de ord tilbage da jeg kom hjem med den:)
  Men jo den er nu sød som den står der:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |