Hverdag.

tirsdag den 14. juni 2011


En hverdag i sorte og hvide billeder.... Min udsigt er meget det sidste billede hvor jeg er lænket til sofaen.
Jeg prøver virkelig at lytte til kroppen og ikke lave for meget, men det er jo svært når man har en lille størrelse som Noah fyldt med energi og en masse lækre stoffer at kaste sig over. Men må tage tingene stille og roligt.
Imorgen får jeg besøg af en veninde som venter på at føde til start juli og det er dejligt at se lidt mennesker udover familien. Så den står på børnesnak og indretning imorgen da hun har spurgt efter min hjælp, så må vi se om jeg kan hjælpe:)

Vi gik på barsel sammen sidst og der er små 2 måneder mellem hendes søn og Noah og denne gang vil der også være en måneds tid mellem vores piger, for det skal vi begge to have:)
Er det ikke bare hyggeligt!!!

Der er så mange som skal føde tæt på mig, så det bliver ren hygge når de små babyer kommer - SKØNT:)

8 kommentarer :

 1. Hyggelige stemningsbilleder fra hverdagen.
  Jeg ville ønske at der havde været nogle som skulle føde samtidig med mig, måske næste gang, men du er ihvertfald heldig at have veninder der står i samme situation.
  Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Det lyder drønhyggeligt...:) Det er så dejligt at have veninder, man kan 'følges' lidt med...
  Vi er 4 studietøser som hænger sammen - og 2 af de andre har termin slut juli og så mig midt oktober - det er ren hygge..;)
  Og lækre billeder i øvrigt! Kan godt følge dig i det med at finde roen - eller give sig selv den..
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Sort/hvid billeder er super fede, dem kan jeg også rigtig godt li.... de gir på en eller anden måde bare en bedre steming. :-)

  Nu er det jo ikke så længe siden jeg selv var temlig højgravid, så jeg kan kun sige, lyt til din krop, og slap af når du har mulighed for det... For det blir der ikke ret meget tid til bagefter. Man får virkelig noget at se til med to små skønne unger. Det er intet større i verden at blive mor både første, anden og sikkert os trejde gang. Men pyha hvor er det hårdt. Det indrømmer jeg blankt :-)

  Op med fødderne og ha en go aften :-)

  SvarSlet
 4. Ej det er da bare SÅ skønt for dig. Bliver sgu nærmest helt misundelig på dig ;0).

  Jeg har "kun" en veninde (Ninna som har Fru Schou) som også har fået barn. Jeg kunne slet ikke leve uden hende og selvfølgelig hendes lille familie. Det betyder bare så meget at have nogle veninder som også har børn. Det er ikke helt det samme med andre som ikke har børn!
  Jeg var den første i min vennekreds der fik barn og folk forstår bare ikke helt hvor stort det hele er, når de ikke har prøvet det!!! Det er i hvert fald sådan jeg oplever det ;0).

  NYD DET ;0) og pas godt på dig selv og lillepigen!!!

  SvarSlet
 5. Fantastisk!!! Så ka I 4 piger stor barsels hygge!!
  Flotte billeder også, jeg er vild med den lyse tone.

  SvarSlet
 6. Sarah : Det er også rigtig dejligt - sidst med Noah var det kun en veninde og jeg kunne ikke undvære hende:)

  God aften til dig også:)

  Anne : Ja hvor er vi heldige os to - det er så dejligt at gå på barsel med nogle veninder.
  Håber alt går godt med dig og mavsen:)

  Hilsner Vicki

  Louise : Ja lige præcis, det giver bare noget andet:)

  Og ja jeg skal lytte til kroppen.... det er svært men gør hvad jeg kan:)
  Puha ja 2 børn - det bliver en overraskelse hvordan det bliver:)

  Dejlig blog du har dig Louise:)
  Hilsner Vicki

  Maria : Det er også bare så dejligt og jeg glæder mig til hun kommer og til at se de andre babyer:) Jeg var også den første i vennekredsen og savner også at de har børn for der er bare en anden forståelse, men sådan er det jo.
  Det kommer heldigvis nu - for mange af dem er gravide:=)

  Håber også din lille familie har det godt og at du nyder barslen:)

  Hilsner Vicki

  Tilde : Ja det er super dejligt:) De billeder er jeg også vilde med, så dem må jeg da lave flere af:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |