Weekendhygge og bygger vist allerede rede...

søndag den 15. maj 2011
En rigtig hyggeweekend selvom faren har været til fodbold meget af weekenden så har vi hygget herhjemme.
I går var vi ude at hente et karlekammerskab som jeg har fået i tidlig fødselsdagsgave. Jeg er så småt ved at bygge rede og gøre klar til et mere lille menneske og der er nogle ting som der lige skal laves om på inden hun kommer. Primært vores soveværelse, vi skal have skabe og mit kreaskab har jeg endelig fået overbevist manden om. Det skab kommer desværre til at tage lidt tid, da det skal slibes, grundmales og derefter males med farve. Når man så er utålmodig som mig så går det for langsomt, men den skal slæbes ud og ind og det skal jeg desværre have hjælp til, så jeg må væbne mig med tålmodighed:) Men glæder mig...
Så har jeg også lige skolen som skal overståes inden jeg rigtig kan gå i gang, for lektier skal jo ordnes først så min kreatid ryger lidt de næste uger.

Men jeg har dog alligevel i denne weekend klippet og klippet - både nogle elefanter som skal syes engang, nogle puder til Amioshoppen  og spontant besluttet et nyt sengetæppe, da vi skal have en større seng så vi alle kan være der - både os + 2 børn og en lille hund...

9 kommentarer :

 1. Dejlig weekend og sikke et skønt hjem du bor i!

  SvarSlet
 2. Ikke tosset med lidt regn i en weekend - så kan man få lidt tid til det kreative og med god samvittighed, når ukrudtet ikke skal fjernes :-)

  Det ser hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det bare hyggeligt - kan selv huske perioden hvor trangen til at bygge rede bare bliver for stor. Lyder super lækkert med en karlekammerskab, de er for skønne. Vil glæde mig til at se billeder når det bliver færdigt.

  Jeg har svaret på dine spørgsmål på mit indlæg om de porcelænsnavneskilte jeg har lavet.

  Hilsen Sarah

  SvarSlet
 4. Redebygning holder 100%. Og man kan aldrig starte for tidligt.
  Mit eget redebyggeri har desværre begrænset sig til tremmesengen og puslebordet. Vi mangler et børneværelse, jeg kan give den gas i!

  SvarSlet
 5. Jeg er så vild med de sætterkasser!
  Må snart have en! Og ja, trangen til at bygge rede er god til at få gjort ting i huset. Glæder mig næsten til næste gang, da jeg går og drømmer om nyt børneværelse, men ikke kan tage mig sammen ;-)

  Maria/foraeldremanualen.dk

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder!
  Hvor ser det hyggelig ud:)

  SvarSlet
 7. Hej

  Jeg har givet dig en award :O)

  http://tantepap.blogspot.com/2011/05/jeg-har-modtaget-en-award.html

  Venlig Hilsen

  Tantepap :O)

  SvarSlet
 8. Tak Camila:) dejligt du kan lide det:)

  Fregnede Louise : lige præcis - der er rigtig blevet hygget denne weekend og hvor kæresten er ude at spille - så må man udnytte tiden med guldklumpen.

  Villa Sarah : Tak for tilbagemeldingen:) ja glæder mig til den er færdig, vi må se hvornår det sker da der er en masse projekter i netop det værelse:)

  Ludvig og familie : åh hvor træls men nok også lidt billigere og mindre stress:)

  Vollene : Tak for din mail og tak fordi du kan lige kasserne. Altid rart med et klap på skulderen ik;)

  SiriR : ja dejlig hyggelig weekend:)

  Tante pap : tusinde tusinde tak - kigger lige på den en af dagene:) men tak fordi du tænkte på mig:)

  SvarSlet
 9. Skønne billeder..:) Elsker jeres stil..
  Og hyggeligt med redebyggeri - jeg mangler vist også et ekstra børneværelse denne gang, men mon ikke man kan redebygge på anden vis så..;)
  Knus

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |