Vildbasserne fra nutid og fortid......

mandag den 23. maj 2011


Nu ligger vildbassen og sover - han er ikke kommet afsted idag, men regner med han skal over til sin dagplejemor imorgen. Han trænger til at komme lidt væk hjemmefra.

I lørdags var han lagt til middag som han plejer og jeg kunne godt høre at han ikke ville sovet. Men jeg tænkte okay - hvis han gerne vil lege inde på sit værelse i stedet for at komme ind i stuen og se Chuggington eller Pippi, som han har fået lidt frie hænder til imens han har været syg, så var det i orden.

Jeg sidder ved spisebordet og er fordybt i et eller andet  indtil det ringer på døren, så ser jeg naboen komme ind på Noah grædende ved siden af sig, den lille bandit var hoppet ud af vinduet.
Jeg kan ikke lade være med at grine lidt inde i mig selv, den dreng altså - han vil kun ud på eventyr og det bekræfter mig bare også at jeg skal holde øje kontant med ham ellers laver han så mange ulykker og kan komme galt afsted. Han skal selvfølgelig lære af sine egne erfaringer, men moren må altså holde øje med ham så han ikke komme helt galt afsted.

Nu håber jeg ikke lille pigen bliver ligeså slem på det punkt for så har jeg ikke andet at se til... men jeg var desværre selv en vildbasse som barn og kunne også lide vilde ting.

En lille sjov historie fra min barndom : Min kusine og jeg er vokset op sammen i Århus og da hendes lillesøster skulle komme til verden var vi på hospitalet for at se hende. Vi stod ude på trapperne og ventede på at skulle ind og fik en ide om at vi skulle hoppe ned af trapperne og tage et trin af gangen og derefter videre indtil den anden gav op.
Min kusine gav så op efter 14-15 trin eller sådan noget, men mig nej jeg skulle tage alle sammen og der var mange, indtil jeg ikke ramte jorden længere men rullede ned af alle trapperne og fik næseblod:) så tænker jeg i dag hvad lærte jeg lige af det.
Vær realistisk med dine udfordringer Vicki.... men det er nu lidt sjovt at tænke tilbage på:)

Nå jeg vil udnytte at den lille vildbasse sover og sidde stille og roligt og sy nogle flere puder.

God mandag derude:)

8 kommentarer :

 1. Hihi, fik din kommentar inde hos Vibeke ;) Så ærgerligt du ikke kan, kunne have været så hyggeligt at møde dig igen.
  Sikke da en lille bølle du har det. Hehe... min søster kom altid galt afsted som barn. Ofte fordi jeg havde lokket hende til at gøre ting og sager ;) Så pas på hende lillepigen at det ikke er Noah der lokker hende i uføre.
  Og undskyld med kagen.. Men den kan nu anbefales

  Kh

  SvarSlet
 2. Hi hi hi skøre unge! Men godt tænkt ;)

  Jeg har lige et lille spørgsmål, som jeg håber du vil svare på.
  Hvordan får du dine patchwork firkanter så ens i størrelse?
  Min bliver ikke samme størrelse. Har du et fif?
  Kh Lise

  SvarSlet
 3. Hihi...det må være lidt sjovt, når man kan genkende nogen ting fra sig selv i sit barn:)
  Blir nødt til lige at spørge, hvor jeres fine skænk er fra som Kähler vaserne står på? Vi skal jo snart flytte og er lidt på udkig efter nye møbler...

  SvarSlet
 4. Hej Anne

  Ej ja troede jo det var dig jeg skrev til - lidt flovt men det kan jo ske:) men super iniativ og træls jeg ikke kan komme med.
  Ja det lyder lidt som om jeg skal passe lidt på hende:)
  Puha ja den kage så for lækker ud - får helt lyst til pandekager nu:)
  Bare noget sødt:)
  God aften Anne:)

  Hej Lise
  Jeg plejer at lave en skabelon og så tegne efter den. Har feks lavet en skabelon af pap på 12x12 af dem som er på billedet. Håber det kan hjælpe dig:)

  Hej Malene
  Ja det er lidt sjovt:) skænken er købt i BoConvept i valnød:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. He he... Han er snu er han. Men det lød til, at han fik en lærestreg også!

  Lad håbe at lillesøster ikke lære for meget af storebror...

  Rigtig flotte puder iøvrigt. Er selv gået i "pudekamp" og har lavet et par patchwork-puder i retro stil og der er bare noget terapeutisk ved at sidde og klippe firkanter ud :-)

  SvarSlet
 6. Mange tak for svar!! Det vil jeg prøve!

  SvarSlet
 7. Hej Louise

  Ja det må man da håbe han gjorde:)

  Ja dejligt at sidde og lave puder - god fornøjelse med det:)
  Hilsner Vicki

  Hej E.R.R.Y
  Tusinde tak:)

  Hej igen Lise
  Selv tak:) for fornøjelse:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |