Skoldkopper og dens udfordringer.....

tirsdag den 17. maj 2011
I søndags så vores lille verden lidt anderledes ud - vi sad Noah og jeg og hyggede med mit stof og hans toge.
Igår da han kom i dagpleje var en af pigerne blevet hjemme, hun havde fået skoldkopper. Jeg havde ikke forventet at han også allerede var smittet, men han havde allerede små røde knopper og var pylret da jeg hentede ham.

Så faren er blevet hjemme idag og imorgen og så tager jeg i skole og undgår så meget fravær, der er jo aldrig et godt tidspunkt at have syge børn så vi må se tiden an og håbe det ikke er noget der varer i længere tid.
Sådan er det jo at have små børn og måske godt han nåede at få det inden lille pigen kommer til verden.

Men tænk engang hvorfor har jeg altid så mange bolde i luften - jeg tror jo jeg bor i en verden hvor man er vågen i 24 timer og kan nå det hele:)
Nu er der også kommet billeder på af nogle af mine projekter - der skal bores huller da jeg er ved at lave en smule om i køkkenet, ville gerne sy nogle puder, elefanter, nyt sengetæppe til vores kommende nye seng, male min nye karlekammerskab og til sidst nogle bestillinger på mine sættekasser og selvfølgelig lektier.
Men bare rolig der er ingen stress - tager tingene stille og roligt.... selvom alle dele i min krop gerne vil igang:)

Nu vil vi hygge med lidt vandmelon til aftensmad og se om jeg kan få lidt ned i lille manden.
God aften alle sammen:)

7 kommentarer :

 1. Ihh altså stakkels lille Noah. Rigtig god bedring til ham.
  Og hvor ser det ud som om du har mange bolde i luften, hvor spændende med sengetæppe og puder. Imponerende orden!! Ganske inspirerende.
  Dejlige billeder fra hjemme som sædvanligt :)

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Skønne projekter, er især imponeret over din organisering ( de gule lapper og fine bunker) Det vil jeg lade mig inspirere af:-) Uha skoldkopper, gad egentligt godt at Amalie fik det, men som du skriver er der aldrig et belejligt tidspunkt, til sygdom. Håber at det er hurtigt overstået!

  Louise

  SvarSlet
 3. Hej Vicki
  God bedring med lillemanden. Vi går også og kigger efter skoldkopper i disse dage, da vores unger var udsat for smitte for godt 14 dage siden...nej, det er aldrig et godt tidspunkt, men de skal jo desværre igennem det.
  Har du set min mail mon..?
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Ååååh hvor er det synd for den lille mand - vi har endnu ikke haft skoldkopper herhjemme og det er faktisk lidt træls...det siges at det er værre jo større de er og nu er Oscar altså 3!!! Og man skal jo igennem det, tror ik der er ret mange der går gennem livet uden skoldkopper...så det må gerne overståes inden jeg starter på job igen efter barsel!

  Du har da godt nok gang i nogle projekter...kender det alt alt for godt...Håber du når det hele uden stress:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. god bedring med den lille gut, jeg kan se du har skåret firkanter, jeg skal investere i et skæreredskab, kan du anbefale et der er godt:)

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at være nogle spændende projekter! Skoldkopper kommer aldrig belejligt, men det er nu rart at få dem udryddet! Dog synes jeg det kan tage laaaaang tid, håber i får en mild omgang :-)

  mvh. Martina/fiflerierpaafjerde.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hej Anne
  Tak:) han er ved godt mod - en lille kæmper.
  Ja spændende projekter- glæder mig til sengetæppet er færdigt,men det bliver nok et langt projekt:)
  Orden skal næsten indføres når der er så mange projekter kastet op i luften.
  God dag Anne:)

  Hej Louise
  Ja det er selvfølgelig rart når det er overstået og inden lille pigen kommer. Men lige midt i mit skoleforløb som er så koncentreret, men sådan er det jo.
  Ja som sagt hos Anne så skal man næsten have lidt orden når de er så mange projekter:)
  God dag:)

  Hej Malene
  Ja det er jo lige det- det er rart at få den sygdom overstået, men tidspunktet er aldrig passende:) men mon ikke hun snart løber ind i skoldkopper i børnehaven?
  Ja lader mig ikke stresse over de projekter - jeg kommer da aldrig til at kede mig:)

  Kh Vicki

  Hej Sonja
  Det er købt i Pandura og en skøn investering - det kan anbefales! Det sparer så meget tid og er en stor hjælp:)
  Hilsner Vicki

  Hej Martina
  Ja de skal bare overståes så man slipper for dem igen - ihverfald lige det næste stykke tid- før den nye lille bliver ramt.
  Satser på det bliver en mild omgang ellers må man jo tage det med hvis det bliver en af de slemme:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |