Så er jeg også på billeder.

onsdag den 25. maj 2011

Efter jeg så et indlæg hos Christina kom jeg i tanke om at jeg også skulle have taget nogle billeder af mavsen. Da jeg ventede Noah ville jeg ikke rigtig - faktisk så hader jeg at stå foran kameraet og undgår det altid.
Men jo det er jo sjovt at se bagefter og sikkert også for de små når de bliver større.

Så manden min blev sat på opgaven og ikke altid en nem opgave, men han fangede mig:)
Hvis den opmærksomme læser har lagt mærke til så optræder jeg næsten aldrig selv på billederne, så her er jeg så 28 uger henne og nu sygmeldt fra arbejdet.

Vi var på hospitalet idag grundet en del plukveer og er nu sygmeldt og skal slappe af, så jeg ikke går i fødsel for tidlig. Det har jeg desværre en historie med sidst da jeg var gravid med Noah og det er selvfølgelig for tidlig at føde lille pigen nu.

Sidder lidt tilbage med en mærkelig følelse - manglede små 3 uger på skolen og havde fundet en sød pige som makker og ville ellers gerne have gennemført skolen og på den anden side er jeg lettet over at der er nogen som tog den rigtige beslutning.
Det har været forvirret den sidste tid - lyt til din krop Vicki, du må altså ikke have så mange plukveer Vicki - slap nu af Vicki. Jeg prøvede også, men det har været svært med en lille dreng på 2 som der er knald i og bare ikke sidder stille. Plus at man går i skole og har almindelig hverdags ting som skal gøres.

Nå men nu skal jeg være hjemme og slappe af og så må jeg se det positive i det og sørger for at lille pigen bliver derinde.


14 kommentarer :

 1. Smukke, smukke Vicki. Kender godt det med at fotografen helst ikke må stille skarpt på en selv. Men hvor er du bare smuk og ekstra med maven på. Sikker på du bliver glad for billederne senere :)

  Og godt at høre at du passer på dig selv og baby mama!!!

  Kram herfra

  SvarSlet
 2. Du er så smuk!
  Jeg har det på samme måde - slapper slet ikke af foran kameraet, så derfor er jeg mest bagved;)
  Godt du lytter til kroppen og passer på babypigen inde i maven! Jeg måtte gære det samme i min 2. graviditet i uge 34 - havde totalt stresset mig selv på jobbet og det var nær resulteret i for tidlig fødsel:( men jeg lyttede til jordemoderen og slappede af!

  Kh

  SvarSlet
 3. Kære Vicki!

  Godt der var en anden der tog beslutningen for dig, for ja - det er bare ikke nemt selv at tage sådan en. Set i bagspejlet forstår jeg ikke, hvorfor jeg ikke bare sagde "tak for nu, vi ses efter barslen", men jeg ville bare så gerne gøre det godt.

  Du ser blændende god ud !

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Hej Vicki

  Må tilslutte mig koret der siger at du ser godt ud :-)
  Jeg går også sygemeldt pga plukveer mm. og har været det siden februar, og skal som dig også først føde til august (også en lille pige). Det er en kamel der lige skal sluges når man bliver fuldtids sygemeldt, men heldigvis er der nogen der er klogere end os stædige kvinder der gerne vil det hele - hele tiden - så tak til jordmødrene. Håber begge vores små piger i maven bliver derinde et par måneder endnun :-)
  Mange tanker fra Louise

  SvarSlet
 5. Hej Søde Anne
  Tusinde tak:) og ja det er bedst at stå bagved kameraet:)
  Nu må jeg jo bare passe på den lille og mig.
  Håber din læsning går godt:)
  God dag Anne;)

  Hej Mille
  Tak:)Nå ja det var da også noget værre noget med dig. Ja det er træls når man er en person som gerne vil have mange bolde i luften, men sådan er det nu:) Jeg må som du siger - lytte til dem som ved hvad de taler om.
  Rigtig god dag Mille:)

  Hej Mia:)
  Ja det var det bedste, det sagde jeg også til mandne igår. Kunne mærke det var den rigtige beslutning da maven drillede igen igår aftes.
  Så som du siger - tak for nu og så ses vi på arbejdet om et 1. Det løber jo ikke nogen steder:)
  Og tak:)
  God dag Mia:)

  Hej Louise
  Tak Louise:) åh siden februar, ja det er også lang tid og så sukker jeg lidt på 3 måneder... Men godt der er nogle som holder øje med os og fortæller at nu er det nok. For det er svært at lytte til kroppen, så jeg er glad for beslutningen i sidste ende.
  De tøser skal bare blive i maven:)
  Så blogges vi ved:)

  God dag Louise:)

  Tak for jeres kommentarer, men gravide krop sad faktisk med lidt vand i øjene:)

  SvarSlet
 6. Hvor ser du bare smuk ud - det er da den sødeste lille gravide mave du har:-) (Syns godt nok min var NOGET (læs:MEGET)!) større til sammenligning:-)

  Og det er godt at nogen har taget beslutningen om at sygemelde dig, for det er svært at gøre det selv...der er sku så mange der skal være kloge og kommentere det "det er ikke nogen sygdom at være gravid!" Og NEJ det er det ikke, men til gengæld en kæmpe belastning for kroppen...så det er super at du nu kan gå og slappe af der hjemme og nyde tiden inden lille pigen kommer ud i verden:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Hej Malene
  Tusinde tak:) og det syntes man altid selv, du har sikkert haft en fin lille mave også:)

  Ja lige præcis, det kan være svært at lytte til sig selv og det gjorde jeg ikke med Noah og derfor kom til også så vidt indtil min mor så hvordan jeg havde det i julen og tog på til lægevagten. Så denne gang har jeg været bedre, men stadig følt mig til besvær, men de små krudtugler er jo det være...

  Så nu må jeg ligger her som en "strandet hval" og slappe af og passe på hende uden at få dårlig samvigtighed overfor omverden.

  Rigtig god dag Malene:)

  SvarSlet
 8. hey beauty,

  i found your blog and i will come back again. like it here. your home is amazing and you are very sympathic ;) especially on the last pic - i like it!

  i also showed me the first time on my blog ;) it is strange... isn`t it?

  wish you a fantastic pregnant time...
  dani

  SvarSlet
 9. Hvor ser du bare flot ud!
  Og skolen den får du jo nok færdig senere - det vigtigste er at passe på dig selv og den lille pige.

  Nyd dagene hjemme og slap godt af:)

  SvarSlet
 10. Hey Dani
  Welcome, and thank you - nice to find our home inspiring.
  I must visit your blog:)

  Yes it is strange to show up on the blog and you feel a little vulnerable, but it goes:)
  Thanks and you are welcome again.

  Vicki

  Hej SiriR
  Tusinde tak:)
  Og du har helt ret - og jeg kan også mærke at det er bedst for min krop = hende.
  Så nu passer jeg på os selv:)

  Rigtig god dag:)

  SvarSlet
 11. Hello frøken :)

  Takker så mye for dine vakre ord hos meg!!
  Stas at du følger med og liker det jeg gjør!

  ...fine magen din ;)
  ..Jeg la mine øyne raskt på cathrineholm bollene dine!
  LEKRE!!

  -Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

  SvarSlet
 12. Hej Ida
  Tak for din kommentar:) og ja vi kan begge lide det mærke ret godt og jeg har dem også i salt og peber - så fine:)

  Rigtig god dag:)

  SvarSlet
 13. Åh ja det kender jeg godt. Plukkeveerne siger man skal slappe af, og ens samvittighed siger at man liiiiiige skal...
  Den ser ikke så stor ud maven:-) - lille og fin..

  SvarSlet
 14. Ja lige præcise.... det har været svært og det er svært at lytte når ens samvigtighed siger man lige kan nå det og det.
  Ja indtil videre er den lille - sidder lige på maven:) heldigvis (indtil videre)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |