Mors dag.....

søndag den 8. maj 2011

Billedet er lånt fra Google

Det er jo mors dag idag og plejer jo at give nogle blomster til min skønne mor:)
Men igen i år er hun rejst til St Martin, det var hun også sidste år, hvor hun kom ud for en grim oplevelse dernede. 
Det skal lige siges at min mor har rejst MEGET dernede igennem mange år og har aldrig oplevet sådan noget før. Men Øen er blevet lidt farligere og man skal tage nogen forholds regler,når man er ude om aftenen.
Sidste år blev min mor og en veninde berøvet på hotellets parkingsplads, der er var nogle fyre som havde fulgt efter dem og truede dem med pistoler. Heldigvis er min mor og veninden nogle stærker kvinder og sagde til flyselskabet at de VILLE hjem. 

Det har taget lidt tid for min mor at komme over, hvis man nogensinde kommer helt over det, men hun har valgt at det skal fylde en meget lille del i hendes liv og er nu taget af sted igen.

Jeg syntes det er stærkt gået at hun tager af sted igen og ser det i øjnene og får det afsluttet. 

Mor du er simpelthen den stærkeste jeg kender - nu er det ikke kunne det her, men hele dit liv som jeg "næsten" har været en del af:)
Når mine veninder siger at de ikke kender nogen som har sådan en vilje som mig, så ved jeg hvor det kommer fra - nemlig dig!

Du har lært mig at selvom man kan få nogle hårde slag i livet, så skal man rejse sig op og se det i øjnene - går videre også selvom det kan være svært nogen gange.
Du er den bedste og savner dig og glæder mig til du kommer hjem til Danmark igen.

3 kommentarer :

 1. Som mor som datter. Din mor lyder til at være et dejligt menneske.

  SvarSlet
 2. Ja, det er en sej og klog mor du har. Hun skal jo op på hesten igen - selvom det garanteret er rigtig svært ovenpå sådan en grim oplevelse.
  Jeg håber din mor får/har den bedste og skønneste ferietur nogensinde - og på den måde giver baghjul til de dumme drenge, der ødelagde hendes sidste tur;-)
  Glædelig mors dag til alle vore skønne mødre

  SvarSlet
 3. Sikke en sød måde at sige "glædelig mors dag" på - når nu mor ik lige er her....
  Og rigtig grim historie din stakkels mor og hendes veninde var ude for...sejt gået at de rejser sig ved det træ de er faldet...so to speak!
  Kh. Malene

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |