Lækre fund og heldige mig:)

mandag den 9. maj 2011

Jeg har været så heldig at støve disse Lotus salt og peber sæt op på nettet og det er jeg bare SUPER glad for.
Både den orange og mint grønne - så fine.... og heldige migLidt arbejde blev der også lavet i weekenden og den gule skal laves til Ulla som vandt min give away. Søndagens loppefund - elsker små figurer til sættekassen og det gør Noah også:) Fik også en sød lille bambi til lille pigen. Jeg er jo igang med lidt indretning med hende også:)
 Vi er alle en stor fan af Pippi og disse figurer bliver fligtigt brugt hver dag af Noah og står i vinduet.
2 kommentarer :

 1. Må jeg spørge hvad du har givet for de salt og peber sæt, er nemlig selv på jagt efter dem men er lidt i tvivl om hvad jeg skal regne med at skulle give for dem.
  Ang. dine sættekasser- kan man bruge al slags papir eller er det bedst med tapet og hvad bruger du til at sætte det fast med?
  Tak for kig på din fine blog!!!

  SvarSlet
 2. Lækre fund...er viiiild med Pippi figurerne, jeg elskede at se Pippe da jeg var barn, syns hun var den sejeste i verden (elskede især de 2 afsnit hvor hun lod alle børnene få lige hvad de ville i slik butikken og legetøjs butikken...:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |