Vil I hjælpe mig?

fredag den 29. april 2011


Billedet lånt fra Google

Jeg går og leger med ideen om at når Noah bliver storebror til sommer, så vil jeg købe en storebror-kagemand.
Så når familie og venner kommer for at kigge til det lille nye familiemedlem så fejrer vi både hende, men også at Noah er blevet storebror.
Der er få børn i vennekreds at spørger til råds så tænkte jeg "hvorfor ikke blogland"? Hvad siger I? er det en dum ide, fordi Noah skal forholde sig til sin lillesøster eller er det en god ide?

16 kommentarer :

 1. Hej Vicki

  Nu har jeg selv kun et barn, så jeg kan desvære ikke give et råd ud fra egen erfaring.
  Jeg syntes det lyder som en rigtig god idé at få en storebror kagemand, Noah vil grantrisse syntes det er mega fedt at kunne byde på storebror kagemand når gæsterne kommer for at se lillesøster og storebror Ü

  SvarSlet
 2. Jeg tænker at det kommer lidt an på, hvor gammel Noah er. Hvis han er gammel nok til at forstå, at han skal være storebror og at I har snakket meget om det, så synes jeg virkelig det er en rigtig fin og sød idé. På den måde kommer der også lidt mere fokus på ham. Jeg tror jeg stemmer for:)

  SvarSlet
 3. Jeg syntes det er super sød idé! Kan i hvert fald ikke se at det skulle være forkert - tanken er virkelig fin!

  SvarSlet
 4. En veldig koselig ide :) Jeg ble selv tante for ikke så lenge siden , de har en gutt på 3 fra før . Og jeg skal ha med pakke både til storebror og lillesøster :)Det er jo storebror som forstår ;)
  Hilsen Janne

  SvarSlet
 5. Hov ja Noah er til den tid 2 1/2 år - han forstår det ikke rigtigt nu.
  Han siger godnat og godmorgen til lillesøster og ved det er en lille søster, men så heller ikke andet.

  Ved ikke om han til den tid forstår det?

  Vi havde også snakket om at familie og venner også gerne måtte have en lille ting med til ham.

  tak for jeres kommentarer:)

  SvarSlet
 6. Helt sikkert en god ide. Det er vigtigt at fejre deres nye "Status", som jo er en stor ting. Hos os blev der uddelt StoreSøsterpakker og Storebrorpakker, da de kom op på hospitalet og så lillebror første gang...det er noget de stadig taler om. (Havde pyntet en fin æske til dem hver, med en masse små hygge-lege-kreating - ikke noget dyrt. Men det gjorde bestemt stort indtryk på dem. De var hhv 2 og 3½)
  God fornøjelse med initiativet.
  hilsen RikkeRøjkjær.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det er en virkelig fin ide. At fejre at han er blevet storebror, det er da virkelig en stor ting. Jeg har helt lyst til at få en lillesøskende til Trunten, bare for at kunne fejre TRuntens nye status. DEt er jo n rigtig stor ting.

  SvarSlet
 8. Hej Vicki. Min søn Isak var 2 år og 4 mdr. da han blev storebror til Isabel, vi havde valgt at købe en cykel til ham i storebrorgave, så han også følte at det var stort at blive storebror. Han blev rigtig glad og stolt. Han fik også store-bror gaver af faster, farmor og farfar og mormor og morfar...jeg tror han syntes det var en "fest". Han forstod nok heller ikke så meget af det hele før hun kom til verden, og det var især ikke sjovt, da han ikke måtte blive på sygehuset med mig, efter jeg havde født (måtte desværre blive et par dage efterfølgende). Men de vænner sig jo hurtigt til at skulle dele deres forældre, når blot man husker at være nærværende og lave noget kun med dem indimellem, så de ikke føler sig tilsidesat. Jeg tror søskende er den bedste gave man kan give sine børn.
  Har du set mit sidste svar i vores mail-korrespondance?
  KH Mia

  SvarSlet
 9. Hej Vicky.

  Jeg synes det er en superfin idé! Synes helt bestemt også godt der må gøres noget ud af at Noah er blevet storebror, så alle ikke "kun" kommer for at fejre den lille ny.
  Vores drenge fik også storebrorgaver.

  Ih, hvor er det spændende :-)

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 10. Sikke en dejlig ide :-) Den tanke har jeg slet ikke nået at tænke selv i forhold til når vores lillesøster kommer til sommer. Dejligt med gode ideer - glæder mig til at se hvad du bestemmer dig for.

  SvarSlet
 11. Det er en rigtig smuk idé. Når mine veninder har fået barn nr 2 eller 3, så har jeg altid købt den "største" gave også var der en lille gave til den ny. Jeg har altid givet storsøster/bror mere opmærksomhed. Min egen store datter ønskede sig en rigtig stor sovepose, det var hendes højeste ønske. Den havde jeg selvfølgelig klar til hende, da hun kom for at se lillesøster for første gang,

  SvarSlet
 12. Jeg synes det lyder som en rigtig dejlig og sød idé, som jeg er sikker på vil vække både glæde og stolthed hos den nybagte storebror!!!
  Det er stort for jer alle, når der kommer en lille ny i familien, så det er da en skøn måde at markere det på - og så er det jo faktisk også lillesøsters fødselsdag!!! :)
  Hvor er det spændende for jer!!!
  Kh Tina

  SvarSlet
 13. Det er en rigtig sød og god ide. Min søn var 20 måneder da han blev storebror, så han forstod ikke rigtig så meget af det. Vi valgte at købe en gave til ham og sige at den var fra lillesøster. Den lå ved siden af hende, da han kom ind og så hende for første gang, det virkede ret godt.

  SvarSlet
 14. Nej, det er en rigtig god ide.
  Vi købte en storesøstergave til den største, da hun fik sin lillesøster. Jeg købte også et lille fotoalbum med håndtag, som hun kunne have billeder i, så hun kunne vise frem, at hun var blevet storesøster. Vi sagde, at det var noget lillesøster havde med derfra, hvor hun kom, og storesøster slugte det råt.
  Mine forældre havde også købt en lille gave til storesøster.
  Det kan man sagtens og jeg er sikker på, det gør det lidt nemmere at acceptere, at man ikke længere er den eneste i mors og fars hjerte.

  SvarSlet
 15. Selvfølgelig skal I også fejre jeres ældste. Hos os "gav" lillesøster en gave til storebror da hun kom til verden. Og ofte siger vi at til ham, at hun er heldig at have en så fed/skøn/sød storebror.

  Jeg synes man skal huske at det er de ældste som følelsesmæssigt kan blive lidt forvirrede over al den hurlumhej ved nr 2. Nr 2 er der jo bare :)

  SvarSlet
 16. Tusinde tusinde tak for jeres kommmentarer, jeg tror helt klart at vi køber en storebror-kagemand og siger også til familie og venner de gerne må have en lille ting med til storebror da det også skal fejres:)
  I alle er kommet med mange gode ting og dem vil vi bruge:)

  Mange mange tak:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |