Award

lørdag den 16. april 2011

Jeg har fået denne award fra Elin og med denne award følger der en udfordring med. Tusinde tak Elin fordi du tænkte på mig:) og beklager jeg har været så LANG tid om det.

Her kommer så udfordringen - 10 spørgsmål om mig og her kommer de........


Spørgsmål 1: Hvorfor startede du med at blogge?

Jeg startede med at blogge fordi jeg gerne ville være en del af det kreative univers  - elskede/elsker at bevæge mig rundt i blogland og se alle de kreative kvinder og høre historier fra det virkelig liv. Jeg er blevet fanget af at blogge selvom det nogengange kan være lidt skræmmende at blotte sig for en verden hvor man ikke rigtig kender nogle. Men en chance som jeg tager:)


Spørgsmål 2: Hvilken blogger følger du?


Ikke nok - jeg prøver at følge så mange som muligt og jeg bliver for det meste fanget af billeder - jeg er meget visuel og farver og billeder fanger min opmærksomhed. Men jeg har da nogle som jeg lige må ind og kigge til og man følger jo lidt med i "deres" liv selvom det kun er vinduet man kigger ind af.

Spørgsmål 3: Favorit make-up mærke?
 
Nu har jeg arbejdet inden for den branche i mange år og har selvfølgelig en masse favorit mærker - de fleste mærker er som regel gode til en ting, men det må være Dior mascara. Spørgsmål 4: Favorit tøjmærke?
 
Malene Birger - hvis jeg havde råd til det hele tiden:)

Spørgsmål 5: Dit "må ha" make-up produkt?
 
Dior Show - den kan jeg ikke leve uden.


Spørgsmål 6: Favoritfarve?
 
Alle regnbuens farver......nok mest mint grøn blandet med lidt blåt.


Spørgsmål 7: Parfume?
 
Puha når man har arbejdet i den verden så er man blevet lidt af en særling:) men lige nu er det Daisy den nye. 


Spørgsmål 8: Favoritfilm?
 
Stolthed og fordom... elsker gode afslutninger.


Spørgsmål 9: Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
 
Hvis jeg selv kunne frit vælge vil det være Kina eller Japan - fordi det er så anderledes end andre lande.
 


Spørgsmål 10: Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
 
Lige nu glæder jeg mig til at se lille pigen til sommer og se hvordan Noah reagerer plus at jeg kan afsløre at vi skal giftes i sommer 2013 og det glæder jeg mig også til. Glæder mig mest til at se Christian står i kirken og vide at han bliver helt MIN:)


De næste legen/ award går videre til og håber de vil være med er :

Krittwitt  
Giraffmamma
midtimellem
Klassisia
Hvor kragerne vender
bare WUNDERNAR
En kreaholics bekendelser
badelma-badutski
Kreakuller og krudtuglen
Annchen

Håber I vil deltage alle sammen:)

3 kommentarer :

 1. Stort tillykke :) Det er så dejligt med anerkendelse :) Jeg elsker også din blog, så kan godt forstå, at du har fået denne Award :)

  Knus

  Og i øvrigt tillykke til jer andre også!

  SvarSlet
 2. Tusind tak for Awarden Vicky.

  KH Shina

  SvarSlet
 3. Hej Vicky!
  Tusind tak for awarden, det var dejligt, at du tænkte på mig!
  Jeg overvejer lige, om jeg vil hoppe med på legen - der er nogle gode spørgsmål, men jeg synes bare at jeg har fået nok af disse bloglege lige for tiden. Så jeg overvejer altså lige, men tusind tak for at tænke på mig!
  Nyd den sidste rest af weekenden!
  Hilsen Ida

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |