Imorgen drager vi til Kbh til workshop.....

fredag den 4. marts 2011Så kom den nye stol fra Infurn og jeg havde allerede sat en plads af til den. Stolen skal pyntes ved mit krea bord og har set frem til at den kom. Den er jeg så glad for:)

Lampen er købt i Ikea og har fået en omgang maling - den skal snart op at hænge, men eftersom der er 5 meter til vores loft er der brug for lidt hjælp udefra - men glæder mig til at se den i aktion.

Imorgen er det fastelavn ved vejen og ud skal vi sammen med naboerne - jeg når liiiiige at være lidt med inden min veninde og jeg drager ind til byen. Her skal vi være sammen med en masse blogkvinder som skal være med til at lave lækre kager med den inspirende Julia.
Det bliver så spændende og sjovt at sætte ansigter på hinanden. Nu har jeg snart blogged i 1 år, så jeg glæder mig til at få sat ansigter på nogle af blogkvinderne som man har fulgt længe på de forskellige blogs.Rigtig god fastelavn og god weekend.
Der kommer nok fine skønne billeder af de lækre kager:)

9 kommentarer :

 1. God week-end - og rigtig god fornøjelse med work-shop! Wa-uw!

  SvarSlet
 2. Rigtig god workshop! Ja det må være sjovt at se, hvem kvinderne bag egentlig er - man kender dem og så alligevel ikke :-) Spændende! Kh. Linda

  SvarSlet
 3. Ohh den stol vil jeg virkelig også gerne eje!! Så smuk. Og sikke en stor lampe! Tror vi har modellen mindre i umalet tilstand.
  Sød lille løve :)

  Ses imorgen!

  SvarSlet
 4. Såå fin stol!
  Spennende med workshop - det blir sikkert en flott opplevelse - ønsker dere en super dag!!!

  Marit

  SvarSlet
 5. Ri'ti' lækker work-shop i morgen med Julia og alle cupkagerne - glæder mig til at se hvad du kan kreere sammen med alle de andre bloggere...
  Stolen ser flot ud - infurn hvor længe tog leveringen?
  Dejlig lille løve:)

  SvarSlet
 6. Loppe-shoppe : Tusinde tak:) glæder mig også

  Linda : Ja det bliver sjovt - for ja man har en lille ide om hvem de er og så nok slet slet ikke:)

  Anne : ja den er også bare skøn den stol - puha:) En stor lampe som skal kunne fylde nok i en meget stor stue. Vi ses imorgen:)

  Marit : Ja lækker stol - og er sikker på det bliver en god dag med en god oplevelse:)

  God weekend alle sammen:)

  SvarSlet
 7. Hej Mille
  Ja det bliver spændende og sjovt:)
  Den er ogsp flot og jeg har bestilt 2 gange med Infurn og første gang var mine varer forsinket med 3 måneder og denne gang ca 4 uger. Men jeg har været tilfreds - har aldrig haft problemmer med at få fat på dem eller noget andet.
  En tilfreds kunde og lækre varer:)

  God weekend:)

  SvarSlet
 8. Hej Line
  Glæder mig også til lampen kommer op:)
  God søndag:)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |