Legoworld

søndag den 20. februar 2011


I går var vi sammen med mormor, morfar og min "lille"fætter fra Ålborg på 13 år. Vi var en tur forbi Legoworld i Bellacenteret og det var rigtig hyggeligt og Noah nyd at være sammen med sine bedste forældre og han elsker at være ude til sådan nogle events:) et rigtig lille socialbarn vi har og det er jo dejligt.

Jeg har døjet med en del træthed når jeg kommer hjem fra arbejde og det hader jeg - men sådan er det jo lige i starten selvom at jeg har glemt alt om det:) syntes kun det var i starten og at det ikke fortsat men jeg må lige tage en morfar i ny og næ:)

Næste uge skal jeg starte på skole en måned og derefter i en ny afdeling på kommunen så det bliver spændende.
Håber ikke skolen gør mig helt smadret næste uge, men vi må se:)

God solskinds søndag og god uge:)

2 kommentarer :

 1. Det ser ud som om i har haft en rigtig skøn dag :)
  Det må også være fantastisk at få lov til at lege med så mange klodser :) og ikke mindst se hvilke fantastiske ting man kan bygge, hvis blot man har klodser og ikke mindst tålmodighed nok :)

  SvarSlet
 2. Hej Line
  Jo det var en skøn dag og han elskede det:)

  God aften

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |