Glædelig jul

fredag den 24. december 2010
Lidt lyd herfra bloggen igen:)
Denne måned har vi/jeg haft så travlt og primært fordi jeg hat haft 3 jobs at klarer, det er væltet ind med bestillinger på sættekasserne, så efter Noah blev lagt om aftenen har jeg enten arbejdet med kasserne eller i lufthavnen. Jeg kan garantere at jeg trænger til at slappe af nu.
Vi har ellers været i Tivoli og fejret Christians fødselsdag sammen med Noah - en dag hvor det sneede meget og var koldt, men vi hyggede nu alligevel. Synd at billederne ikke kan beskrive den flotte stemning som er i Tivoli.

Jeg kan også afslører at vi har bestilt en tur ned til varmen og jeg glæder mig SÅ meget.
Vores første ferie med Noah og selvom jeg har knoklet i nov/dec så har der været noget vi arbejdet for - så SKØNT

Lige nu sidder vi sidder i jylland hos familien og bliver rigtig forkælet.
Det er først nu jeg kan nyde julen og hvor er det bare dejligt.

Rigtig god jul alle sammen:)

3 kommentarer :

 1. Så flott det er i Tivoli, en helt egen verden skjønner jeg. Skulle gjerne vært der! Fine bilder. Fine stemninger. Fortsatt god romjul!

  SvarSlet
 2. Hej Giraffmamma

  Ja Tivoli er en helt verden for sig - elsker at gå derinde med den stemning og lys og farver, så skønt:)

  Fortsat også god bagjul og godt nytår

  SvarSlet
 3. Det er bare nogle rigtig fine ting du laver.
  Kig forbi min blog, du er med i en leg hvis du har lyst.
  /Maria

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |