Halv færdige projekter, samt nye indkøb og Infurn

mandag den 1. november 2010
Så mangler jeg kun det sidste på Noahs dynebetræk - jeg mangler at lukke den før den kan tages i brug.
Det blå jeg har bestilt er også på vej og det glæder jeg mig til at se. Det har jeg bestilt fra ny, da der nærmest har været umuligt for mig at finde et helt dynebetræk.
Lidt nye stoffer til hylden - HERLIGT

Ny lampe til spisebrodet fra Ikea som skal have en ny farve, når der lige er tid til det. Men glæder mig til at se hvordan det kommer til at se ud.Lidt hygge billeder og ny sættekasse til samlingen.
Jeg fik en mail idag og mine møbler er på vej til Danmark - så næste uge skulle de være her:)
JUBIII så må vi se hvordan de ser ud.

7 kommentarer :

 1. ej det lidt sjovt, jeg har forleden netop tænkt at købe selv samme lampe fra ikea og spray male dem, til vores spisebord!! :)
  jeg glæder mig til at se dit resultat :)

  SvarSlet
 2. Skønne billeder - igen må jeg komplimentere din ekstremt gode smag og stil...er vild med billedet af jeres sofa og sofabord...så enkelt og alligevel super indbydende og hyggeligt!!! Du har bare sans for det...:-)

  Er også helt vild med billedet fra Noahs værelse...den Amagerhylde er bare flot! Jeg har selv en liggende som jeg skal have sat i stand..er det svært at få tapetet til at sidde pænt?? Kan ikke helt finde ud af om den kun skal males eller om der også skal tapet på...ved ik om jeg "tør" - tænk nu hvis jeg bare er en kegle til det:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Hej vicki
  Sikke dejlige billeder, jeg nyder altid dine indlæg fordi der er så mange skønne ting at se. Er det 'bønnebordet' i har som sofabord, er helt vild med det!
  Og hvor jeg elsker billeder af de små drenge i strømpebukser, jeg har så mange af Noah der fiser rundt som en anden lille ballettrold...og seje futter han har, dem har min Noah også ;o)
  KH Mette

  SvarSlet
 4. Hej Marie
  Ja det var da sjovt:) glæder mig også til den bliver færdig, nu må vi se hvornår det bliver...

  Hilsner Vicki

  Hej Malene
  Tusinde tusinde tak:) det er da dejligt når nogen kan lide vores indretning:)

  Jeg syntes da du skal prøve, man må hoppe ud i det nogen gange - det gjorde jeg. Jeg malede Noahs maleri med ham hængende på maven og var lidt spændt på hvordan det vil blive modtaget og mange er vilde med det, så det var godt jeg tog chancen. Så frem med penslen:o)

  Med hensyn til tapeten så var det ikke så svært. Jeg klippede først skabeloner af madpapir som jeg så tegnede over på tapeten.
  Håber du prøver og er sikker på det bliver flot:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. Hej Mette
  Tusinde tak, det var da dejligt at vide:o)
  Jo det er bønne bordene - elsker dem og jeg var på SU, men måtte bare eje dem. Så vi sparede op og det er jeg rigtig glad for.

  ja de små ser så søde ud med strømpebukser:)

  God aften

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 6. så nydlige stoffer, riktige gladfarger.
  Og så fint dynetrekk du har sydd!

  Ønsker deg en fin helg med hilsen fra mimmi-leone

  SvarSlet
 7. Så mange fine stoffer - herlige, skjønne farger!!

  Marit

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |