Infurn - sættekasse - juleindkøb

onsdag den 27. oktober 2010

Jeg har lovet nogen af jer at skrive når jeg vidste mere om Infurn - som det ser ud lige nu så kommer mine møbler i slutningen af november. Det forholder sig sådan at jeg bestilte i slut maj og har ventet i LANG tid på at varene skulle komme, men der har været forsinkelse 2 gange nu, så nu må vi se om vi får produkterne.

Håber på det bedste:)

Min veninde bestilte samme dag og hendes gyngestol skulle komme i denne uge, så det er da altid noget.
Så må vi se om det er lækre varer....
Lidt kreationer...


De seneste juleindkøb - jeg ved godt det er tidligt at købe julepynt, men jeg elsker julen og så nogle søde ting i Fætex som jeg bare måtte eje og gik derned i pausen så jeg kunne få de fine ting.
Nu bliver de gemt ned i en pose til 1 december hvor vi pynter herhjemme.
Er I også gået igang med julepynten eller venter I?

7 kommentarer :

 1. Det er noget rigtig fint julepynt, synes især svampen li er mig.
  Jeg er også begyndt med at jule, og føler næsten jeg skal finde på undskyldninger over for min bedre halvdel, for at det er ok, men tror nu bare det mere er mig selv der føler det. hihi
  Det er da bare skønt vi er nogen der glæder os så meget til jul, at vi er tyv startet.
  /maria

  SvarSlet
 2. Hej Vicki! Tak fordi du kigger med! Dine sættekasser er bare helt igennem fantastiske. Hvor får du de rå sættekasser fra? Og sjovt med de møbler - er ret sikker på at min søster har en ordre hos samme firma og på samme stole som du har billede af - og de venter også stadig - nu på 8. måned. Men de kommer vel en dag?

  SvarSlet
 3. Hej Vicki
  Tak for opdateringen mht. infurn. Vi fik aldrig selv bestilt. Tror (næsten) at vi har besluttet os for at købe de rigtige stole i stedet. Men nu må vi se om der bliver til det med alt det andet, vi også mangler *s*. Jeg må da også fluks i Føtex og hamstre julepynt. Vi får ikke reklamer, så går altså også glip af de gode tilbud mv. men så sparer man vel også en del i sidste ende hihi.

  SvarSlet
 4. Jeg har faktisk også købt det første julepynt i dag - i Føtex ;)
  Det bliver også gemt indtil dagen før 1. december - for da pynter vi op til jul og spiser risengrød (vi sætter selvfølgelig også en portion op til nissen på loftet :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 5. jeg skal også i føtex og have købt julepynt (og netto og fakta).
  Dine sættekasser er så fine, må jeg spørge hvilken maling du bruger ? putter du lak på bagefter ? bruger du bare en alm. pensel ?

  SvarSlet
 6. Wow! Så flotte settekasser! Du er flink! Krysser fingrene for at du får møblene dine snart! :)

  Jeg har gitt deg en award på bloggen min, ta en titt hvis du har lyst! Klem fra meg!

  SvarSlet
 7. Er vild med dine sættekasser. Så fine!!! Hvad koster de?
  Kig endelig forbi min blog og deltag i min give-away;-)
  Glædelig jul!
  Kh Lone

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |