Nyt job, bestillinger ud af døren og stof ind af døren....

lørdag den 4. september 2010

Så vendte jeg tilbage til virkeligheden. Jeg startede i onsdags med min elevtid i en kommune og røg på seminar allerede torsdag, hvor jeg skulle overnatte med min afdeling og deltage til en masse aktiviteter.
Det var dejligt at komme igang og se en masse nye mennesker og starte på noget nyt og lærigt.
Jeg kom nu alligevel til at savne mine guldklumper derhjemme og kunne slet ikke administrer tiden, da jeg sov lidt over mig:) Men jeg nåede dog det hele og var der til morgenmaden, så er det godt man engang har været soldat. Men som man siger ude godt - men hjemme bedst.


Inden jeg startede nåede jeg tog lige at få sendt disse sættekasser af sted og fik dejlige mails, da jeg kom hjem at de var utrolige glade for sættekasserne og der kom en bestilling mere fra samme kunde, da hendes store datter blev grøn af misundelse. Dejligt at have tilfredse kunder:)

 2 elefanter og 2 pudebetræk røg også af sted.


Nye stoffer lå i postkassen da jeg kom hjem - desværre meget små stykke, men flotte er de:)

7 kommentarer :

 1. dejligt du har en masse at lave :) ser godt ud

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hele bare godt ud!! Du er bare så god til de sætterkasser altså!!

  Og det der stof fra postkassen!! WOW.. Jeg er helt syg med det med børnene - hvor finder du dog sådan noget skønt noget henne?

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud og dejligt at du stadig har lidt overskud til dit kreagen til trods for jobstart. Hvilken kommune er du startet i?

  SvarSlet
 4. Hej Vicki! Tillykke med jobstarten... det er lidt hårdt, ik? Det synes jeg i hvert fald, men også fint nok at komme i gang :o)
  Dine sætterkasser er som altid fantastiske, så jegkan godt forstå der var en storesøster der pludselig også ville have en!
  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mia
  Tusinde tak:) jeg finder det rundt omkring på nettet og fandt dette igennem en tysk hjemmeside. Desværre små stykker:(

  Hilsner Vicki

  Hej Charlotte
  Jo lidt overskud har jeg:) selvom det er en ny hverdag og meget mindre tid - men vi når nok det hele:)

  Håber det går godt med dig med nyt hus, job og ungerne:)

  Hilsner Vicki

  Hej Mette

  Tak og dejligt du kan lide sættekasserne :) jo det er hårdt, men kommer nok først rigtig igang i denne uge og så skal manden på skole i 3 dage, så det bliver hårdt.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 6. Så FINE stoffer du har funnet, de er bare RÅlekre!!!Og settekassene dine er veldig veldig fine, som alt annet du laver:)

  SvarSlet
 7. Hej med dig!

  Jeg kom lige forbi din blog og så så jeg de fine sætterkasser! Noget jeg specielt lagde mærke til er de billeder af uglerne i dem! Hvor har du fundet dem? Er de på stof eller print/papir!
  Har lige tilføjet mig som følger af din blog!

  Knus Mie

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |