Min lille guldklump mistede en tand idag:(

fredag den 20. august 2010Jeg blev ringet op lige efter jeg havde lavet et indlæg, "Noah er faldet og har slået sin tand, du må nok heller ringe og få en tid hos tandlægen" heldigvis går jeg jo her hjemme, så jeg fløj ud ad døren og ringede til tandlægen og fik tid næsten lige efter.

Så kom jeg derop og kunne godt høre at han havde ondt og bare ville hænge på mig.
Tænkte lidt om han overhovedet ville sidde i cykelvognen, for vi har jo ikke nogen bil. Men jeg fik ham ned i vognen og skulle bare låse låsen op så vi kunne komme af sted til tandlægen. Ikke nok med det, så knækker nøglen midt i låsen og vi kan ikke komme nogen steder. Ingen penge til bus/taxa eller noget.
Min kæreste fik så heldigvis fat i naboen som kom og hentede os og kørte til tandlægen. puha

Vi kommer så ind i stolen og de kigger et minut på Noah og siger at den er flækket og han skal have hans fortand trukket ud. Så han fik noget bedøvelse og vi skulle gå ud og vente en halv time og heldigvis var kæresten på vej hjem.
Men puha det var bare så hårdt at høre ham græde og skrige.

Så nu står jeg her og jeg lidt trist på hans vegne at han skal vente til han er 6-7 år før der kommer en ny tand, tænker lidt om det kommer til at få nogen påvirkning fra børn eller andet.
Men det vigtigste er jo at han er en rask dreng og det er jo "bare" en tand som han får igen om nogle år, men det gør nu stadigvæk ondt inde i mig, når jeg ser på det hul nu.

Noah blev 1 1/2 år i tirsdags og han har allerede fået et hul i hovedet, været indlagt og nu en tand mindre.
Men han bliver vel måske kun stærkere af det på sigt og lærer forhåbentlig af sine fejl.11 kommentarer :

 1. Øv bøv, hvor er det synd når de små kommer til skade.
  Men helsigvis kommer den igen, selvom det ikke er til megen trøst her og nu :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet
 2. Åh, stakkels lille mand da! Kan godt forstå det var hårdt for dig at skulle høre ham skrige og græde - puha, det går da lige i hjertet!
  Jeg tror ikke det er noget han kommer til at blive drillet med - han er jo en dreng, og drenge må godt se lidt sørøver agtige ud :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 3. Nei, stakkars lille gutten din... Kjedelig når de er så små, men det er som du sier, tannen kommer tilbake, selv om det er mange år til...

  SvarSlet
 4. Uuuuuha...hvor er det synd - det er lige til at få helt ondt i maven af! Min datter på 3 slog sig også i går, og der er røget noget af en fortand - vi skal til tandlægen på tirsdag, men det er da vist heldigvis ikke så slemt, som hos din lille Noah.

  SvarSlet
 5. Åh nej, jeg kan godt forstå du er ked af det - Hvor er det synd for din lille Noah at han har mistet sin ene fortand... ØV!!!!
  Jeg tror bestemt heller ikke at han vil blive drillet med det, men han vil nok få spørgsmålet om hvorfor han mangler en tand rigtig mange gange når han begynder i børnehave! Men faktisk så tror jeg at børn i den alder bare vil synes det er sejt - rokketænder er jo et kæmpe hit og der er prestige i at tabe en tand!!! :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 6. Kære Vicki,

  puha, det lyder ikke rart at få den opringning. Jeg kan levende forestille mig, hvad du må føle, da jeg selv har fået en opringning om at Thore havde slået tanden og det blødte. Der var min primære frygt at der kunne være sket noget med de blivende tænder. Vuggestuen (tror jeg det var) udfyldte de relevante papirer, SÅ hvis der er sket noget på sigt (hvad de ikke regnede med), er ansvaret deres - og dermed tandlægeregningen...

  Husk at tjekke at I også får det gjort.

  Og husk, at det ikke vil genere ham synderligt. Han vænner sig hurtigt til det. Jeg tror det vil være værst for dig, men når du ser at det ikke generer ham, bliver det nok nemmere :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Øv da! Og han er endda kun 1½ år :o( Kan slet ikke lade være med at tænke på hvor slemt det ville have været, hvis det var når han lige havde fået de "rigtige" tænder. Rigtig heldigt!
  Jeg tror som de andre ikke at det bliver træls for ham, og tror heller ikke han vil blive drillet med det! Tværtimod ;o) Ha' en dejlig weekend!

  SvarSlet
 8. øv hvor er det bare unfair, men er sikker på han bliver en af de sejeste drenge, med alt det han har været igennem.

  Kh Sara

  SvarSlet
 9. Hej Alle sammen

  Tusinde tak for jeres kommentarer, det hjælper lidt at høre fra jeres erfaringer med de små børn:) Men skal lige have noget tid til at vænne mig til tanken om at han først får den nye tand om 5-6 år.
  Men jo det vigtigste er jo han får den igen og værrre er det jo, det er bare moren:)
  Men puha hvor en omgang.

  Rigtig god weekend:)

  mange hilsner Vicki

  SvarSlet
 10. Åhh nej :( præcis sådan en opringning fik jeg også for snart et år siden, fra Farmoren til tøserne. Isabella My, den gang 1 1/2 år, havde slået munden og vist nok slået sin tand løs ...da jeg kom frem til adressen stod farfar med den ene fortand i hånden, og Isabella havde flækket overlæben indvendigt :( æv æv æv jeg var så ked af det
  Hun var væltet ned af sådan en gåbil, som de fleste børn har, og havde slået munden i gulvet, og tanden var rykket ud med rod :(

  SvarSlet
 11. Hej Vicki,
  jeg bliver helt dårlig ved tanken.....man vil næsten hellere har trukket sine egne tænder ud end at det skal ske for de små. Min dreng på nu 7 måneder var syg for nyligt (for første gang) og jeg begyndte selv at tude fordi jeg slet ikke kunne klare at se ham græde. Havde aldrig troet at jeg skulle blive så sensitiv :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |