Hygge weekend...

søndag den 8. august 2010

Jeg elsker weekenden - sammen med familien og bare hygge:)
Jeg har nået at lave nogle puder som er til en kunden og den sidste er til Mia. Vi har lavet en bytter og jeg er så heldig at få en af hendes cafetasker, det glæder jeg mig til.
Ellers er der blev bagt nogle kanelsnegle igen som jeg er lidt vilde med, de skulle med ud til en veninde og jeg som skulle se drengene spille bold. Altid dejligt at være ude med hende så vi skulle da have lidt guf med:)
Så alt i alt en super dejlig weekend - trods vejret. Men Noah og jeg måtte dog ud og lege i regnen og vi blev dejlig våde. Men elsker regn og gummistøvler.

6 kommentarer :

 1. Lyder også som en herlig weekend...bliver helt lækkersulten ved synet af kanelsneglene. Flotte puder.

  SvarSlet
 2. Uhmm kanelsnegle er jo altid godt, lyder til at have været en rigtig skøn weekend.
  Dejlige billeder af Noah og Paco

  SvarSlet
 3. Du syr altså så fantastiske puter!De stoffene du har er kjempefine:)Kanelsneglene ser så gode ut, dere danskere har et eget lag med bakevarer.Hver gang jeg er i Danmark går jeg berserk i bakeriene, det er så mye godt!!

  SvarSlet
 4. Aaaaiiii, det billede af kanelsneglene er jo ren tortur for en gravid kvinde! Mums, de ser gode ud :-)
  Lyder som en skøn weekend I har haft.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Hej Fru Christensen
  Tak og ja det var en dejlig weekend og jeg kan heller ikke lade være med at lave de kanelsnegle når jeg er lækkersulten:)

  Hilsner Vicki

  Hej Strikkeentusiasten
  Ja kanelsnegle er altid et hit og det blev de også hos min veninde:)

  Hej Andregasellen
  Ej tusinde tak, dejligt du kan lide mine puder. Elsker også de farver, kunne dog godt tænke mig at prøve nogle andre. Men ender altid med at købe de samme farver... Danmark er gode til at bage kager, men det kan blive farligt:)

  Hilsner Vicki

  Hej Ulla
  Ja det er farligt, håber det går godt med din graviditet:) Det var en rigtig dejlig weekenden, håber også I havde en skøn weekend med godt vejr.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 6. ØØØjjjj, hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |