Bestilling slut samt opfindelsen af gummistøvler....

tirsdag den 3. august 2010

Så blev nogle puder færdig som er en bestilling og håber kunden bliver rigtig glad for dem.
Nu skal de bare pakkes og så sendes afsted.

Noah ligner mig overhovedet ikke af udseende. Han har lyst hår, blå øjne og lys i huden, hvor mine farver er brune - men men men nu er han blevet helt vilde med sine gummistøvler og det var/er jeg også - selv som barn, så lidt ligner vi da hinanden:)De næste par dage står på en omgang bestillinger af puder, 2 sættekasser og mit tørklæde som bare tager en evighed...... Men det bliver bare så flot og glæder mig til det er færdigt.

10 kommentarer :

 1. sikke nogle lækre lapper. Jeg ville faktisk ha lavet min veninde en pathework taske til hendes hækle halløj, men da jeg så skal til at sy stoffet på pappet, går det op for mig at det er femkanter jeg har lavet, og ikke sekskanter som jo er nødvendigt...så i stedet laver jeg en masse bolde. Synes altid man kommer til at lave sekskanter til bolde, når man er begynder. Men man kan åbenbart også lave den omvendte fejl :D

  SvarSlet
 2. Hejsa
  Hvor er det nogle fine billeder du bruger til dine sættekasser. Hvor finder du Alfons Åberg billederne, er det bare fra en bog eller?
  Du er velkommen til selv at lave en cafépusletaske, men du må sige til, hvis vi skal lave en change-away i stedet...?
  Mvh Mia

  SvarSlet
 3. Nydelige puter, så flink du er!

  Ikke lik av skinn, men av sind kanskje...

  Hilsen så mye fra Mimmi-Leone

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå han er vild med gummirøjserne - de er da SÅ fine :)

  SvarSlet
 5. Hej Sarah

  Ej det var da træls men så fik du lavet en masse bolde i stedet for:) Det kan hurtigt gå galt:)
  Skriver lige på bloggen din med bogen;)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 6. Hej Emma - Tak ja man syntes jo selv han er dejlig;)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 7. Hej Mia
  Skriver lige på din blog også:)
  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 8. Hej Mimmi-Leone
  Tak;)Dejligt du kan lide dem.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 9. Hej Mejse:)
  Ja dejligt - gummistøvler er skønne:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |