Skat vi er kørt galt, men vi er uskadte.

mandag den 5. juli 2010

Posted by Picasa

Først og fremmest vil det blive et personligt indlæg. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, men jeg føler at jeg må have alle mine følelser ud et sted og har derfor valgt bloggen.

Men jeg blev ringet op af min kæreste igår (søndag eftermiddag) som var på vej hjem efter en mandetur til jylland. "Skat vi er kørt galt, men vi har det alle godt - du skal ikke være bekymret" Jeg kan høre at han er rigtig ked af det og ikke har tid til at forklare ordentlig hvad der er sket. Da vores samtale er slut vil jeg gerne have flere informationer og ringer til min veninde Lotte som også har en kæreste med. Jeg tænkte også åh nej nu er Michael højst sandsynlig også med i bilen, selvom de er 2 biler af sted, men der er desværre optaget. Så jeg ringer til hans forældre med meget lidt oplysninger, men den vigtigst er at alle er okay.

Lotte står så pludselig ved lågen og vi omfavner hinanden og begynder at græde. Hendes kæreste var heldigvis ikke med i bilen, han kørte den anden bil. Jeg får så fat i en af de andre piger og finder ud af at Christian (min kæreste) er faldet i søvn bag rattet. Jeg bliver rigtig ked af det på hans vegne, for så blev situationen en anden.

Det skal så lige siges at Christian ikke rigtig må drikke noget, da han sidste år kom meget alvorlig til skade i en fodbold kamp.

Netop den oplevelse har sat spor i mig og styrket min angst for at miste ham.


En kort beskrivelse af fra sidste sommer i maj. Vi var lige blevet forældre og Noah var 1 1/5 måned gammel, da Christian kom til skade i en kamp mod FCKs anden hold. Han led bogstaveligt talt i 4 dage, inden de fandt ud af hvad der var galt Han havde fået en revne i bugspytkirtlen og skulle akut opereres og blev overført til Rigshospitalet.

Mit første besøg efter operationen glemmer jeg aldrig, han var blevet åbnet fra navlen og op og havde slanger overalt. Jeg husker den nat efter besøget hvor jeg ammede Noah, brød jeg sammen. gik ud på toilettet og græd og græd. Jeg følte jeg havde været så tæt på at miste ham og blev bange. Det var en rigtig hård tid, hvor jeg både skulle være alenemor og så finde mig til rette med den nye rolle som mor og så være der for Christian også.

Men han kom sig efter operationen og skulle lige finde sig selv og lysten til fodbolden igen. Han fandt også ud af at han ikke kunne tåle at drikke mere. Han blev meget syg 2 gange, hvor han havde været ude med drengene at drikke, hvor så efterfølgende blev indlagt pga. smerter. Han må desværre leve med at han ikke kan tage en druktur i byen sammen med vennerne længere. Det var også derfor han kørte bilen, men han havde desværre været alt for træt og derfor er han faldet hen.

Så da jeg blev ringet op med beskeden om at han havde været i en bilulykke og at det var ham som kørte har bare styrket min angst mere. Tanken om at vi ikke skal blive gamle sammen, og at han ikke skal se Noah vokse op, det er hårdt. Men han og vennerne er uskadt og det er det vigtigste.

Puha man skal virkelig sætte pris på det man har, for det kan lige pludseligt blive taget fra en når man mindst venter det.


Vi har heldigvis ferie fra idag, så nu skal vi bare nyde hinanden.

15 kommentarer :

 1. Puha for en forskrækkelse og sikke da noget I har været igennem...
  Kender dig jo ikke og har ikke fulgt med i bloggen så længe, så vil ikke komme med en masse, men blot sende nogle varme tanker afsted til jer!

  SvarSlet
 2. Uha en forstrækkelse dér. Godt de alle er uskadte.
  Nyd ferien sammen:-)

  SvarSlet
 3. Ja puha, det er bare om at nyde hinanden mens man har hinanden.
  Kender godt følelsen, dog har min mand ikke været kørt galt, men havde kræft for 1½ år siden da jeg gik højgravid med vores 3. barn. Der så jeg også bare en tilværelse uden ham og alenemor til 3 små børn. Jeg nyder de dage vi nu har sammen, men situationen har uden tvivl gjort os stærkere og tættere.
  Pas på hinanden.

  SvarSlet
 4. Puha, sikke en omgang og forskrækkelse! Så ja, det er om at nyde hinanden og ikke tage det for givet!

  God at alle er uskadte, og god ferie sammen :)

  SvarSlet
 5. Puha - sikke en forskrækkelse. Godt at ingen kom noget til, men forstår godt at hændelsen skubbede godt og grundigt til angsten for at miste...det gode ved den slags "wake up call" er heldigvis, at vi bliver bedre til at nyde livet og sætte pris på hinanden. Håber angsten med tiden vil fylde mindre i din dagligdag igen. Pas godt på jer selv og hinanden:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Kan godt forstå din reaktion - tror den er helt naturlig!
  Det gør ondt indeni at tænke på alle de betydningsfulde mennesker man kan risikere at miste, og at det kan komme så pludseligt og er ude af vores hænder er det mest skræmmende.
  I har haft nogle grimme oplevelser der tydeligt har rystet dig - men som de andre også skriver, hvad du ikke dør af, gør dig stærkere. Man skal leve i nuet og nyde hver dag sammen med sine kære - det er jeg sikker på at du vil gøre!

  Synes det er sejt at du vil dele det hele med os, og håber at det er et skridt i den rigtige vej derhen, hvor angsten ikke skal styre!

  KH Vibeke

  SvarSlet
 7. Sidder stadig med gåsehud over at have læst dit indlæg. Hvor kan jeg dog godt forstå din reaktion. Kan selv blive helt dårlig ved tanken om, at der skulle ske Filip eller en af pigerne noget :( Som du selv konkluderer er det vigtigste nok, at sætte pris på ens kære og ikke mindst sørge for dagligt at vise det... Håber snart, at I kommer over på den anden side og at I får tid til at hygge om hinanden alle tre.
  Kh. Charlotte

  SvarSlet
 8. Puha!!! Sikke en forfærdentlig oplevelse for jer! Godt at de er ok!

  SvarSlet
 9. Tusinde tak for jeres kommentarer, det varmer virkeligt. Efter sidste år sætte jeg pris på ham og alle mine kære hver dag.
  Men endnu en forskrækkelse var ikke lige hvad man havde brug for.
  Men tak, det varmer at I har skrevet.

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlet
 10. Uh sikke da en forskrækkelse! Godt der ikke skete mere, end der gjorde! Det er sådan nogle ting, der sætter en masse tanker i gang.

  SvarSlet
 11. uff stakkars deg! Jeg har ikke opplevd noe lignende men jeg kan allikavel sette meg inn i din stuasjon slik du beskriver den. Takk gud for at det gikk bra, og jeg håper at det også går bra med deg. Dere skal nok bli gammle sammen, det er tydligvis meningen! Medfølelse sendes til dere!

  SvarSlet
 12. Sikke en forskrækkelse... varme tanker herfra!!!

  SvarSlet
 13. Åh nej da, sikke en forskrækkelse! Heldigvis at det kun blev til forskrækkelsen, men jeg kan godt forstå at det ripper op i gamle oplevelser og at du frygter at miste.

  Et stort kram til dig!

  SvarSlet
 14. Endnu engang tusinde tak - ja det var en ordentlig forskrækkelse. Det ønsker man ikke for nogen - puha. Men jeres beskeder varmer mere end I aner:) Tak

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlet
 15. Puha, hvor en forskrækkelse!! Godt at der ikke skete noget med nogen, og nyd nu hinanden rigtig meget i ferien!
  Kh Ulla.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |