Så fik kongen hans sandslot

fredag den 2. juli 2010
Så fik lille manden sin sandkasse. Morfar og mormor kom forbi igår med den og det er super dejligt. Han skal nok få brugt en masse timer i den sandkasse her over sommeren. Plus en masse bad for han bliver dejligt beskidt og har sand overalt. Men det skal han da have lov til:)
Fik lige lavet en ny æske igår, jeg kan snart ikke have flere æsker....
Vores pasfotos fra London, for omkring 5-6 år siden.Min nye pude bliver langsomt produceret, det tager noget tid og i øjeblikket sidder jeg for det meste og laver sættekasse om aften, mens Christian ser VM ved siden af.

5 kommentarer :

 1. Så hygge med sandkasse i haven. Vi har en magen til, og bliver brugt flittigt :)

  SvarSlet
 2. Hej Vicki..
  Så kom stoffet...uuuf hvor er det super fint..glæder mig til jeg sidde og rode med et..
  Og tusind tak for skabelonen... ender med jeg må prøve at sy sådan en fætter i aften ...
  TAK for et super bytteri.. skulle det være en anden gang :-)

  ps sig lige vis der er farver stof jeg skal kigge efter..kunne jo være støder ind i noget.. :-)

  Kh...

  SvarSlet
 3. Skønne æsker. Hvor køber du dem henne?

  SvarSlet
 4. Hej Vicki

  Du er simpelthen den heldige vinder af min give away. Tillykke! Vil du sende din adresse til mig, så jeg kan sende bogen til dig?

  SvarSlet
 5. Hej Mor-t-2
  Ja vi er også rigtig glade for den allerede og så i dette vejr - skønt:)

  Hej Malene:) De som er på billedet er æsker fra Noahs sko, så skærer jeg siderne af og så får de tapet på. De store som også er vist nogle gange er fra Netto ellers kan du købe æsker i hobby forretninger.

  Hej Anne Dorte
  Ej hvor fedt, skriver med det samme til dig:)

  Rigtig god weekend alle sammen

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |