Nyt dynebetræk til lille manden

torsdag den 29. juli 2010Så blev Noahs dynebetræk færdigt. Jeg har længe gerne vil lave et dynebetræk til hans dyne i barnevognen og blev færdigt med det igår. Elsker de farver og har ikke lavet sådan en kombination før - den er rigtig drenget men stadig rigtig Mama Lola farver:)
Jeg har nogle kommende projekter til mit lille faderbarn for det nåede jeg ikke igår. Så det ligger klart til fredag morgen hvor jeg skal lave et klapvogns tæppe, en elefant og en stofpose til elefanten. Glæder mig helt til at lave den for det er også andre farver end jeg normalt laver.
Idag tager jeg fri sammen med Noah og en tur i Zoologisk have med en veninde så det er fridag med hygge:) Skønt

9 kommentarer :

 1. Super skønt betræk og hyg dig med projekterne til faderbarnet - dem glæder jeg mig til at se :-)
  Der er nu noget helt specielt ved hjemmelavede gaver.
  Ha' en dejlig dag.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare fint. Sådan et gad jeg også godt eje. ha ha....

  SvarSlet
 3. Det er et virkeligt flot dynbetræk du har fået lavet, og man kan se du styre det med patchwork firkanterne....er forresten helt vild med dine elefanter, krydser fingre for at jeg er den heldige i dit give away :D

  SvarSlet
 4. Det er et skønt betræk. Jeg synes du har valgt nogle flotte farver og mønstre.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 5. Super flot betræk og jeg beundrer din orden på de kommende projekter. God tur i zoo.
  hilsen Charlotte

  SvarSlet
 6. Sikke et fint betræk.. En rigtig fin kombination af stoffer og farver..:)
  Håber Zoo var en dejlig oplevelse i dag..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Oj så fint!Så mange fine stoffer.Jeg elsker eplestoffet!!

  SvarSlet
 8. Hej Ulla
  Tak:) ja det bliver en hyggelig dag og glæder mig til at gå igang med projekterne.
  God dag.

  Hilsner Vicki

  Hej Kristiane
  Tak, jeg har også ville lave det længe - den næste står på en juniordynebetræk:)

  Hilsner Vicki

  Hej Sarah
  Dejligt I kan lide mit betræk:) ja jeg er selv lidt overrasket over hvor mange som er vilde med elefanterne, så mon ikke der kommer 1 eller 2 trøstegaver til 2 læser mere:)

  Hilsner Vicki

  Hej Monika
  Dejligt du kan lide farvevalget:) Tsk

  Hilsner Vicki

  Hej morslille
  Tak:) og ja jeg er desværre et lidt ordensmenneske:)

  Hilsner Vicki

  Tusinde tak Micha:)

  Hej Anne
  Tak - dejligt I kan lide det. Vi havde en dejlig tur:) altid en succes.

  Hilsner Vicki

  Hej Andregasellen:)
  Tak og ja elsker det stof - hvis bare man kunne få fingerne i mere;)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |