Københavnerindkøb og nye æsker til samlingen.

søndag den 4. juli 2010

Posted by Picasa
I går var jeg ude med en veninde og shoppe i København og det var skønt... Det var bare Lotte og jeg, vi har samme smag i butikker så det er så nemt bare gå rundt med hende og hygge og snakke. Noah blev passet hos farmoren og mændene var på mandetur til Jylland, så det var bare os to som styrede, hvad vi ville og hvornår vi ville.
Fandt disse skønne fugle i en butik i Valby, jeg elsker jo som I kan se farver og da jeg så disse skulle de med hjem til mit smykketræ.
Posted by Picasa

Jeg købte en af mine yndlingsdukker, selvom det var dyrere end sidst jeg købte en, så måtte jeg eje den med aben. Det havde jeg besluttet mig for - næste gang jeg så en skulle jeg have aben og den sad ned og kiggede på mig.
En lidt sjov oplevelse så mødte jeg Vibeke fra en anden blog, vi faldt lige i snak over de dukker og det var rigtig hyggeligt at se en anden blogger. Så er København alligevel lidt lille:)


Lidt tapet til samlingen - der skulle også laves lidt æsker....

Mit næste projekt - et sødt fuglehus

Posted by Picasa
Jeg lovede på et tidspunkt at lave en vejledning i at lave æsker, så her er der en lille en. Hvis der er spørgsmål er I velkommen til at skrive:)
Posted by Picasa
3 kommentarer :

 1. Det lyder til at have været en dejlig dag, og neon fuglene er bare så fine! Jeg har kigget på dem i pink, det var også en god farve til dem.

  Jeg har svaret dig mht. æsker til din veninde på indlægget.

  Mvh. Ida

  SvarSlet
 2. Super fine indkøb!

  Og dine æsker er altså bare super flotte! Får lyst til at komme igang selv.. ;)

  SvarSlet
 3. Jeg får sådan lyst til at købe de fugle hver gang jeg ser dem, de er så fine.
  Dine æsker er også blevet super flotte. Jeg må vist snart prøve selv at lave nogle :)

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |