Hyggedag med familie og lidt indkøb

onsdag den 7. juli 2010


Lidt indkøb idag, jeg tror desværre jeg er blevet tapet/papir afhængig:) Jeg kan ikke gå ind i en butik uden at købe nogle ruller.Fandt dette orange æbleur og tænkte den ville være perfekt til vores nye sengebord. Vi manglede et ur om natten, når Noah desværre ikke vil sove alene og så er det meget rart lige at se hvad klokken er blevet midt om natten.

Posted by Picasa

Imorgen drager vi til jylland - op i sommerhuset sammen med bedsteforældre for at slappe af og nyde hinanden. Derfor må min nye pude vente med at blive færdig til vi engang kommer hjem, for symaskinen bliver hjemme.

Men jeg har et nyt projekt med i bilen eller hvis der bliver tid til det:)Vi tog os en tur til København i dag for at hygge om Noah og hinanden og endte sent på eftermiddagen i Zoologisk have og fik leget lidt med gederne og løverne.
Super skøn dag og dejligt at være sammen med mine 2 drenge:)

7 kommentarer :

 1. Ej et fint ur! Er det nyt eller loppefund?

  SvarSlet
 2. Elsker zoologisk have... Super super hyggeligt!
  Vi har herhjemme årskort til Odense zoo... og der er da ikke noget bedre end en gåtur dette hyggelige sted..
  Dejlige indkøb og super fint ur!

  SvarSlet
 3. Jeg køber også hele tiden papir, så du er ikke den eneste :o) Det miderste papir kender jeg vist ikke, men det ser flot ud.
  Uret er et rigtig sjovt indslag på jeres nye fine sengebord!
  /Ida

  SvarSlet
 4. Hej Sandie:) Ja er det ikke bare fint - det er ikke et loppefund, det er købt herinde i deres butik og det kan også fået i lilla.
  http://www.plint.dk/velkommen-62206.html

  Hej Bianca. Vi har også årskort og det er bare dejligt man lige kan tage et smut forbi uden at skal tænke på det koster en bondegård.
  Vi må da til Odense en dag og gå rundt derover:)

  Hej Ida
  Dejligt at vide man ikke er den eneste:) Det miderste papir er købt i den samme butik som jeg har skrevet længere oppe. Det er lidt tyk i det, så det vil være super til æsker:)
  Ja uret passer lige i farver og rigtig retro:) Herligt

  God dag, vi er igang med at pakke:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 5. Heisann!Så fint papir!Jeg elsker det med epletrær, jeg kjøpte makent på Notre Dame da vi var i København nylig.Vi tok med oss småjentene på København Zoo vi også, det er så fint der synes jeg:)Jeg bytter gjerne stoff!Alle stoffene du likte er putetrekk, så det kan bare bli småbiter - men det kan vel også være godt å ha?Hvordan gjør vi det?Dette er mitt første stoffbytte i Blogglandia:)

  SvarSlet
 6. Å så stiligt ur! Og masse deilige stoffer, dette blir spennende! :) Ha en fin tur :D

  SvarSlet
 7. Hej. BlogPicnic bliver den 1 august i Århus. Skynd dig at kigge forbi og melde dig til, hvis du vil med. Link finder du i venstre side af bloggen. Kh. Julia

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |