Nye dejlige retro stoffer og nye projekter....

torsdag den 24. juni 2010

Så kom mine to kasser op at hænge i aftens, syntes der manglede noget i det tomme hjørne og der var desværre ikke plads til en hylde mere:( Men så fik vi nogle hygge-opbevarings rum med dejligt farvet tapet.Lidt færdige sættekasser, puha der har været rigtig mange bestillinger og jeg maler og maler.
Lidt retro stoffer som kom ind af døren forleden, I LOVE IT!!!!

Det er synd at farverne ikke kommer odentligt til udtryk på billederne især den orange og gule, det er bare så farver.


Mit næste projekt som jeg er i fuld gang - den nye kommende sofapude.

7 kommentarer :

 1. Elsker dine kreative projekter!
  Det kribler i fingrene for at komme igang... Mit kreative gen er slet ikke tilfreds med at jeg er nødt til at gå på arbejde... ;)

  SvarSlet
 2. Altså nu er jeg jo en kæmpe fan af Alfons Åberg, så de der sættekasser... I LOOOVE THEM :D

  SvarSlet
 3. WOW- for en utrolig kul blogg du har- og de settekassene var jo rett og slett bare himmelske!!

  Ha en flott kveld:)klemmer fra Wien

  SvarSlet
 4. Åh, nogle flotte kasser de har på væggen der! Bare jeg havde sådan nogle, og en væg at hænge dem på ;)

  SvarSlet
 5. Fine fine stoffer:) Og æsker! Jeg har også lige lavet en æske i det blå tapet:)

  SvarSlet
 6. Fantastiske bilder!Herlige settekasser du lager, så fine til barn!Og stoffsamlingen din er jammen en fryd for øyet!!Liker den røde Kokeshien så godt:)Den blå tapeten med blomster (retrovilla?) er også på min ønskeliste, den er så fin!

  SvarSlet
 7. Hej Alle sammen

  Bianca tusinde tak:) dejligt du kan lide mine kreationer, det er super dejligt at høre og det varmer:)

  Anna Banana : Jeg elsker ham også og tænker tilbage til min barndom når jeg ser billeder af ham og der er også derfor han skulle med i sættekasse kreationen:)

  Atinybitofheaven : Tusinde tak - dejligt du kan lide bloggen og som jeg skrev lidt tidligere så varmer det at høre:) og fedt du kan lide sættekasserne.

  Katrine : Tak!elsker også at lave dem:)

  Anne : Man kan blive ved og ved med at lave æsker:) Herligt

  Andregasellen : Tak og dejligt du kan lide billederne, ja sættekasserne er fine til børnene og de elsker dem:) Jeg er desværre blevet lidt stof-afhængig og kan blive ved og ved med at købe - FARLIGT:) Tapet er købt på trandsales, tror stadig de har det.

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |