Mit fødselsdagsønske / Loppefund

onsdag den 2. juni 2010

ENDELIG fik min veninde og jeg bestilt disse stole forleden dag. Det er de penge jeg fik i fødselsdagsgave som er brugt på de stole + lidt ekstra lommepenge. Jeg har simpelthen gået og sukket efter de stole i et par år nu, men når man har været på SU i LANG tid så har det aldrig været realistisk, at vi skulle have dem.
Men så kom min veninde med denne side og spurgte om jeg ikke ville være med til en bestilling.Ved godt det ikke er de "ægte" varer, men jeg glæder mig stadig rigtig meget og glæder mig som et lille barn til de kommer.
Jeg ville nu alligevel aldrig få råd til de rigtig og nu hvor man skal være på en elevløn her om snart, så havde det bare fortsat været en drøm.

Jeg var lige igen forbi den lokale genbrug - og fandt denne søde lille sengebord eller hvad man nu vil bruge den til. Den kostede KUN 25 kr, det kan man da kalde et kup...
Jeg tror den skal ind til Noah en dag, nymalet og tapeseret. Men er ikke sikker og jeg selv vil beholde den. Må lige i tankeboks:)Fandt også dette fine stof i en genbrugsbutik, det var egentlig til en lille dukkeseng. Men faldt helt for de farver.

4 kommentarer :

 1. Det ER bare så lækre stole. de står også på min ønskeseddel ;-)

  Nu vil jeg ikke forskrække dig unødigt, men lige lade dig vide, at der desværre har været en del kritik af Infurn. Møbler der har været månedsvis undervejs, eller ikke er dukket op. Folk der har ønsket at lade handlen gå tilbage, men venter en evighed på deres penge osv. :-(

  Men har da også set tilfredse kunder skrive om dem. Så håber dine kommer frem hurtigt og uden problemer.

  Mvh. June

  SvarSlet
 2. Hej June

  Uha vi havde godt hørt det og min kæreste er også lidt kritisk, men håber virkelig de har forbedret sig. Nu har jeg også stået i en møbelforretning(på deltid)og de har også fået en del kritisk selvom de er et godt koncept og man hører altid mest til det dårlige - måske jeg er lidt naiv,
  men HÅBER HÅBER HÅBER på det bedste:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 3. fedt sengebord, og endnu federe stof, kan godt forstå du er vild med det.

  Kh sara

  SvarSlet
 4. Hej Sara
  ja jeg kunne ikke gå ud af butikken uden det - og så til 25 kr:) Stoffet har de skønneste farver - glæder mig til at bruge det engang...

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |