Lidt indretningen, bestillinger, nye puder i weekenden

søndag den 20. juni 2010

Så skal der laves nogle bestillinger - har lidt travlt for tiden med de sættekasser.
Så er i fuld sving med penslen.Nu syntes jeg at sofaen trænger til nye farver, så jeg er gang med nye puder.Min lille nål-hjælper til symaskinen, dejligt når man syr på livet løs herhjemme.Flyttede lidt rundt på tingene og syntes det blev rigtig fint. Det lille bord fandt jeg for nogle uger siden for 25kr. Jeg ved ikke endnu om der skal ske et eller andet med det - noget maling eller tapet.
Men den passer fint ind til vores værelse.

5 kommentarer :

 1. Fin lille skammen der er på det første billede. Synes din blog er meget fin :-)

  SvarSlet
 2. Hej Vicki. Jeg synes også det er en rigtig fin blog du har - og fin skammel på første billede. Og og og det fine bord til jeres værelse - for kun 25 kr!!!! Glæder mig til at se hvad du vælger at gøre ved det :D og så tak for din hilsen på min blog for en lille måned siden - har desværre ikke været aktiv her i blogland, men håber jeg får lidt mere tid nu! Hilsenere Bea :D

  SvarSlet
 3. Jeg syns du har kjempefin blogg.. Hvis du vil kan du bli med på Give Away inne på siden min:) Koselig og besøke andre sine blogger..

  SvarSlet
 4. Hvor er dit sengetæppe bare flot! Sådan et drømmer jeg om:)
  Vi kan helt sikkert godt finde ud af noget stofbytteri - du kan bare sende nogle billeder af, hvad du har at bytte med:)

  SvarSlet
 5. Hej Line

  Tak, det er dejligt at høre du kan lide bloggen og min skammel. Det varmer rigtig...

  Hej Bea
  Tak - Ja vi må se hvad jeg finder på:)går stadig og leger med tanken.
  En dejlig blog du også har dig:)

  Hej Kimberlee.
  Ja jeg må lige ind og kigge til dig:) og tak

  Hej Anne

  Tak, det tog også Lang tid at lave... Jeg sender dig lige nogle billeder senere. Jeg er helt vild med dit nye maleri, det er bare så flot:)

  Rigtig god dag til jer alle...

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |