I dag drager vi hjem til Århus for at besøge familie og i den anledning syntes jeg lige pludseligt igår at Noah skulle have et tæppe med. Jeg syntes dynen er blevet lidt for varm når han ligger ude i sin barnevogn og han er et meget varmt barn. Så jeg kastede mig over symaskinen og lavede et lille tæppe til ham.Sådan ser stuen ud når jeg går i gang - for skal SELVFØLGELIG sidde godt:) selvom det er besværligt....Jeg syntes lige vi manglede en bogholder til at kogebøgerne

Og en ny æske til lange stearinlys.

4 kommentarer :

 1. Sikke et fint tæppe ;) og lækkert sofabord, må man spørge hvor det er fra..?
  Knus fra Maria

  SvarSlet
 2. Det er et skønt tæppe du har fået lavet! Jeg har også lige et spørgsmål til boligindretningen :-) Hvad "hedder" jeres køkkenbord? Er det valnød, træ el laminat? (vi er jo ved og bygge hus, og har indtil videre valgt laminat valnød, men stadig lidt i tvivl...)

  SvarSlet
 3. Hej Maria - Tak for din kommentar:) sofabordet er herfra http://www.dzoo.dk/ og hedder bønnebord. Vi er så glade for det og man kan vælge mellem 3-4 forskellige. Så lækkert:)
  God fredag
  Hilsner Vicki

  Hej Mor-t-2
  Tak:) Jeg ved faktisk ikke hvad det hedder. Det er valnød, men ved ikke om det er laminat eller ej.
  Når jeg kommer hjem igen, så finder jeg lige ud af det og skriver tilbageGod weekend.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet
 4. Heisan Vicki
  Tusen takk for koselig hilsen på bloggen min! Jeg vet dessverre ikke om andre som har dette stoffet du liker.
  Så flott lappeteppe du har sydd! Jeg elsker å se andres lappetepper, se deres kombinasjon av farger og mønstre. Disse hjemmelagede retro-lappeteppene er bar så herlige.
  Kjempefine de trukne boksene også!
  Ha en fin søndag!
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |