Frisk pust til hjemmet

mandag den 28. juni 2010


Jeg blev inspireret af en anden blogger´s smukke maleri Anne.

Hendes maleri er bare så flot, så jeg havde nogle rammer som jeg skulle have op på væggen og kom lige i tanke om Anne´s flotte maleri. Så lavede jeg de her til den hvide væg. det giver et dejligt frisk pust og det klæder den hvide væg rigtig godt. Endnu dejligere når manden syntes det er flot(han er nemlig ikke så meget til farver)

Jeg elsker Mummitrolden, så han skulle også med.Lidt bestillinger fik jeg også lavet i weekenden, det endte dog med at den grønne er jeg selv blevet så forelsket i at jeg må lave en tilsvarende til Noah. Elsker det tapet og den grønne farve, så den må ind på værelset i stedet for den anden jeg har lavet til ham.Jeg har klippet mange af Lindas elefanter, jeg er simpelthen forelsket i dem, og jeg måtte se dem i alle farver. Det er lidt typisk mig, når jeg finder noget jeg kan lide, så skal alt prøves. I må se billeder når alle har fået øjne på. Men søde er de.

8 kommentarer :

 1. Hej Vicki
  Hvor skønt at høre, at du er blevet inspireret af mit maleri:) Det er nogle rigtig fine billeder, du har lavet! Hmm... måske skal jeg også lave nogle billeder ligesom dine, som så kan hænge ved siden af mit maleri? Skønt med et inspirerende blogland!
  Ha' en dejlig solskinsdag:)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de bare fine de malerier! Har du bare brugt forskellige slags papir og tapet?

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud! Og en god måde at give rummet en sprælsk farveklat. Er det bare IKEA rammer du har brugt?

  SvarSlet
 4. De er virkelig flotte dine billeder! Dem kunne jeg godt finde på at efter-efterligne ;)

  SvarSlet
 5. Så fine bilder og flotte settekasser! En herlig blogg med masse inspirasjon.
  Havner rett på blogglista mi!

  Ha en fin dag :-)
  -Snedig Snelle.

  SvarSlet
 6. Hej vicki, de er da blevet super fede dine billeder, lækre farver og fine i hvide rammer så der er plads til at farverne står flot.
  kunne godt finde på at låne den ide ;)

  kan godt forstå du elsker elefanterne, de er også helt vildt søde, har selv prøvet at skære lignende elefant i træ, men uden held, måske jeg skal holde mig til syningen af dem i stedet.

  Kh Sara

  SvarSlet
 7. Hej Anne

  Jamen det er bare så flot det maleri, det kunne jeg ikke få ud af hovedet:) Så ja det er dejligt vi kan inspirere hinanden. Men dejligt du kan lide dem og glæder mig til at se om du også laver dem:)
  God aften.

  Hej Anna Banana
  Tak - Ja jeg har bare brugt tapet og så limet ovenpå hinanden, det er nogle dejlige friske farver på den hvide væg:)

  Hej Maiken

  Tak, dejligt I kan lide billederne, det tog ingen tid at lave. Det er Ikea rammer jeg har brugt(dejligt med Ikea), noget tapet, lim og en rund cirkel som jeg tegnede efter.
  Så god fornøjelse:)

  Hej Malene
  Ja dem må du igang med:) Dejligt I kan lide dem.

  Hej Snedig Snelle
  Ej tusinde tak, så dejligt at du kan lide bloggen og at du finder den inspirende:)
  Tusinde tak:)

  Hej Sara
  Tak, ja jeg er jo vild med farver så syntes lige der skulle ske noget på den hvide væg:)
  Ja så må du igang med at sy i stedet for det med træ, kunne godt fortstille mig det er svært at lave i træ.
  Sender forhåbentlig din pakke imorgen.

  Mange hilsner Vicki

  SvarSlet
 8. Super inspirerende billeder. Det gav da lige en ide mere til listen... Tak for at du tilmeldte dig min give away...

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |