Fredags hygge

lørdag den 5. juni 2010


Elsker indianer og dette billede betyder meget for mig - så altid rart med en lille dukke som bringer lykke og er healene.Lidt papir til samlingen.Min kæreste og jeg havde en fridag igår og vi valgte at Noah stadig skulle hen til vores dagplejemoren som planlagt. Vi hyggede os så meget og bare det man ikke skulle tænke på andet end os selv. Der var ikke nogen lille Noah som skulle have ren ble på, eller var træt, eller tørstig eller noget. Vi skulle bare tænke på os selv og hinanden og det var SKØNT:) Nu har vi været sammen i lidt over 7 år og jeg er stadig lige så forelsket i ham, som jeg var fra starten og det er dejligt.
Nå men jeg var forbi nogen af mine favoritbutikker Donde C og Akimbo og fik købt denne søde japanske dukke - som jeg egentlig gerne ville have haft længe og den sødeste lille Sonny som virker healene og bringer lykke. Jeg fik også lige købt mere papir til samlingen og det sødeste Mumie kort. Så endte vi på en kanalrundtur og det var smadder hyggeligt, selvom vi godt kan mærke vi har en lille Noah som godt vil tidlig op, så det var en lidt lang tur for 2 trætte forældre.
Men en så dejlig dag med kæresten min....

2 kommentarer :

 1. Årh, det lyder til og have været en rigtig god dag. Vi har kæresteaften i eftermiddag/aften, det er også bare SÅ lang tid siden vi har været alene. Så det skal nydes, selvom det allgivel er lidt mærkeligt, og meget stille!! :-)

  SvarSlet
 2. åh... det lyder som om i rigtig har hygget, og det er jo altid dejligt at ha tid til hinanden.

  vi havde også planlagt dejlig hygge aften med go mad på grillen og en tur til byfest senere. men alle har meldt afbud, så det har ødelagt dagen lidt.

  Dejlig samling papir du har fået dig :) er især vild med det med æblerne.

  ha en fortsat god sommerdag.

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |