Dejlig vejr i denne kommende uge....

mandag den 21. juni 2010



Sikke en dejlig morgen at stå op til...




Der ligger projekter som venter på mig i denne uge..

3 kommentarer :

 1. Hei!Så hyggelig at du likte vår blogg!Din blogg er kjempefin, jeg har kikket meg litt omkring her:)Så fargerik og inspirerende!Settekassene dine er rålekre, og så mye fint du syr av herlige retrostoffer....Må følge med videre her ja.Ha en fin dag:)

  SvarSlet
 2. Hej Vicki, tak for kommentaren :o)
  Nøj, et lækkert sengetæppe du har der :o)
  Det står også på min liste - den er temmelig lang efterhånden :o)
  Hvor store lapper har du brugt?

  SvarSlet
 3. Hej Igen Andregasellen:)
  Tak for din fine kommentar:) dejligt du kan lide hvad du ser - jeg elsker farver og det kommer jo så til udtryk herhjemme:)
  du må også fortsat have en god dag.

  Hej Gry
  Min "to do liste" er også lang, så jeg kender det godt:) Sengetæppet tog også lang tid at lave, da jeg gik i skole på det tidspunkt og vi skulle hele tiden lave afleveringer. Så det var når der lige mulighed for det om aftenen.
  Jeg har brugt 16x16 og de var nok lidt for små:)
  for det tog som sagt rigtig lang tid:)
  Men glæder mig til at se dit, når der engang bliver tømt lidt ud i listen:)

  Rigtig god dag.

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |