Amio

mandag den 7. juni 2010

Så kan man også finde mig på Amio, en hjemmeside hvor man kan købe og sælge håndlavede produkter.
De åbner når de har 200 butikker og 4000 produkter og som det ser ud lige nu så er der 149 butikker og 3433 produkter så det er snart de åbner.....
Jeg har dog allederede fået en kunde, hun bestilte en sættekasse forleden og jeg måtte lige spørge hende, hvor hum havde fundet mig og det var gennem Amio og så gennem min hjemmeside. Fantasktisk ik, de er jo ingen gang åbnet endnu...

4 kommentarer :

 1. Så flotte settekasser du lager!
  Lykke til!

  Ønsker deg en fin dag:)
  Klem Tove

  SvarSlet
 2. Hej Tove

  Tak og ønsker dig også en fantastisk dag:)

  SvarSlet
 3. Jow, det er fantastisk. Og Amio er jo en dejlig hjemmeside (læs: jeg har selv en butik der, og går bare og venter)

  SvarSlet
 4. Hej Henry

  Ja det syntes jeg også, kunne ikke helt forstå det for jeg er næsten lige oprettet og mangler stadig nogle ting. Jeg må ind og kigge når de engang åbner efter dig - og held pg lykke derinde når de åbner:)

  Hilsner Vicki

  SvarSlet

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |